Amopage

Starte et maleri virksomhet i Pennsylvania

- Views 0
Advertisement

Starte et maleri virksomhet i Pennsylvania


Ved å starte et maleri virksomhet, må du nærme boliger klare for salg og boliger gjennomgår reparasjoner. Denne virksomheten trenger ikke en stor kapital, og du kan enkelt starte det hjemmefra. Å starte i Pennsylvania, må du skaffe et hjem forbedring entreprenør lisens fra Pennsylvania Riksadvokaten Bureau of Consumer Protection. Du trenger ikke å få denne lisensen hvis du faller inn i kategorien små entreprenører med total pengeverdi mindre enn $ 5000 årlig eller store forhandlere med netto verdt mer enn $ 50 millioner.

Du trenger

Forretningsplan

Employer Identification Number

Oppussing entreprenør lisens

Bruksanvisning

Skriv en forretningsplan for å bedre forstå og organisere virksomheten. Plan for den langsiktige og presentere det til en finansiell institusjon for finansiering. Ta med din virksomhet oversikt, markedsundersøkelser av virksomheten klimaet i hjemmet forbedring industrien i byen i Pennsylvania og detaljer om dine konkurrenter. inkluderer også en markedsføringsplan som viser hvordan du vil annonsere og fremme business, bakgrunnsinformasjon om deg, dine nøkkelmedarbeidere og samarbeidspartnere, økonomiske prognoser og kontrakter eller juridiske dokumenter.

Kontakt Pennsylvania Department of State Corporation Bureau å registrere et firmanavn.

Velg den juridiske strukturen av virksomheten, slik som eneeier, partnerskap eller begrenset ansvar selskaper. Sett inn en bedrift med staten ved:

Dept. of State Corporation Bureau

401 North St.

Room 206

Harrisburg, PA 17120

717-787-1057

dos.state.pa.us/portal/server.pt/community/corporations/12457

Besøk Pennsylvania Department of Revenue hjemmeside eller ring skattyter service og Information Center på 717-787-1064 for å identifisere gjeldende skattesatser under hver juridiske struktur.

Skaff den enkelte skattyter identifikasjonsnummer (ITIN) og Employer Identification Number (EIN) for virksomheten gjennom IRS nettstedet og fylle Form W-7 og Form SS-4, henholdsvis.

Ansette malere med en god bakgrunn. Som arbeidsgiver må du overholde ansatt valgbarhet verifisering, forskuddstrekk skatt, nye leie rapportering, sikkerhet på arbeidsplassen og forsikringskrav.

Registrer deg på nettet, fylle ut og sende PA-100 skjema fra en lokal omsetning distriktskontor eller ring 800-362-2050. Dette gjør det mulig å etablere flere kontoer som står for salg / bruk skatt, arbeidsgiver forskuddstrekk og arbeidsledighet kompensasjon.

Skaff Oppussing entreprenør lisens fra Pennsylvania Office of Advokaten, om nødvendig etter det første året. Sjekk for lisensiering av dine ansatte og underleverandører om nødvendig. Hvis du har sertifiseringer og nødvendig opplæring, kan du også få en lisens fra lokaliteten. Sjekk med din lokale offentlige kontorer for å være sikker på at det ikke er noen andre spesifikke lisenser.

Markedsføre maleriet virksomheten lokalt gjennom løpesedler, avisannonser og henvisning insentiver. Opprett et nettsted for å beskrive dine tjenester og priser, og å liste din kontaktinformasjon.

Hint

Signere en avtale med en eiendomsmegler byrå for å skape en mer konsistent kundebase.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/starte-et-maleri-virksomhet-i-pennsylvania/ "

相关文章!
 • Den gjennomsnittlige kostnaden for ansvarsforsikring for et maleri virksomhet Den gjennomsnittlige kostnaden for ansvarsforsikring for et maleri virksomhet
  - 阅 0

  Gitt de regionale forskjellene i prisingen i maleriet virksomheten og de ulike typer maling bedrifter, er det ikke enkelt gjennomsnitt som ville være meningsfylt på alle steder. Dine ansvarsforsikring kostnadene vil variere avhengig av din megler, hv

 • Hvordan beregne starte opp kostnadene for et maleri virksomhet Hvordan beregne starte opp kostnadene for et maleri virksomhet
  - 阅 0

  Et maleri virksomhet kan kreve en stor investering på oppstart midler for å få virksomheten i gang. For å beregne kostnadene ved å starte et maleri virksomhet, bør du vurdere følgende kostnader du sannsynligvis vil ha i løpet av de første tre til sek

 • Programvare for et maleri virksomhet
  - 阅 0

  Maleri virksomhet programvare gjør det mulig å drive maleri virksomhet mer effektivt. For eksempel, hjelper det deg tildele malejobber til høyre entreprenør eller ansatt basert på hans ferdigheter og plassering. Dette sikrer kunden får rask og profes