Amopage

Stag & Doe tombola Ideas

- Views 0
Advertisement

Stag & Doe tombola Ideas


Stag og gjør er en fin måte å skaffe litt ekstra penger for bruden og brudgommen. Bryllup er dyrt og i stedet for å be om penger fra gjester, utlodning er moro for venner og familie som ønsker å donere penger til paret og har en sjanse til å vinne en gave til seg selv. Det er alltid en smart idé å bruke ressurser og forbindelser, og får premier fra arbeidsgivere, eller spør reisebyrå paret er booking deres bryllupsreise med, med et gavekort for å velge deres selskap. Be om kuponger fra catering eller noen leverandører som ansatt i bryllupet. Det sparer penger på premier og det gir virksomhetene stor publisitet.

Massasje Gavekort

Massasje og spa gavekort er alltid populært. Plukk en trendy spa med et anerkjent navn. Navnet vil selge billetter og gjøre vinneren føler meg som en kjendis når de får sin behandling. For å legge til litt krydder til tombola, gjør det til en singler tombola med hans og hennes massasjer. Pakken kan være et par massasje, og navnene som trekkes vil bli tvunget til å gå på en date full av velvære.

Vegas Vacation

Det er ingenting galt med å dra nytte av bryllup klisjeer, mens på en hjort og doe. Spør reisebyrå paret er booking bryllupsreise med om de ville være villige til å donere en kupong eller bilag for Vegas som takk for virksomheten. Reisebyrå er sannsynlig si "ja" fordi det er ekstra virksomhet, og det øker deres omdømme. Det trenger ikke å være en all-utgifter betalt ferie eller noe, bare ekstra insentiv for vinneren å ha en weekend getaway. Hvem vet, kanskje helgen i Vegas slå inn en Elvis-tema bryllup.

Booze Buy-In

Øl, sprit og alkohol er en sikker-brann måte å selge billetter til en tombola. Når du kjøper alkoholholdige drikkevarer eller ansette en caterer for bryllupet, legge i noen ekstra flaske champagne eller spør caterer om det er mulig å kjøpe noen alkohol på en corporate rate for hjort og doe tombola. Få en rekke av brennevin, vin, øl og kjølere og deretter loddes ut en personlig mini-bar.

50/50 Tegner

Alle elsker å vinne penger og mange gjester er villig til å spekulere å akkumulere. Som ekstra insentiv annonsere 50/50 uavgjort som å vinne halve potten av penger samlet inn, "pluss en sjanse til å vinne millioner." Kast i $ 10 verdt av lodd for den uken nasjonale lotteriet trekning. Den 50/50 Vinneren kan ende opp med en millionær. Naturligvis, fordi det er en 50/50 uavgjort hvis vinneren gjorde vinne millioner, går halvparten tilbake til bruden og brudgommen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/stag-doe-tombola-ideas/ "

相关文章!
 • Stag & Doe Fundraising Ideas Stag & Doe Fundraising Ideas
  - 阅 0

  En hjort og doe (eller en bukk og doe, eller en hjort og høne) partiet gjør en fin måte å samle inn penger til den forestående store dagen. Etter noen forslag vil gjøre partiet minneverdig, lukrativ og perfekt for enhver par, uansett stil. Hva er det

 • Hvordan planlegge en Stag & Doe partiet Hvordan planlegge en Stag & Doe partiet
  - 阅 0

  En hjort og doe partiet er en pengeinnsamling hendelsen utviklet for å hjelpe bruden og brudgommen skaffe penger ved å selge billetter til en stor fest. Hold kostnadene lave og selge mange billetter på en hjort og doe fest med råd fra en bryllupsplan

 • Bryllup Dusjer og partene Bryllup Dusjer og partene
  - 阅 0

  oppsummering Series Planlegger et bryllup er ingen liten oppgave. Det er hundrevis av detaljer å ta hensyn til, som kake, dekorasjoner, cocktails, menyer og underholdning. Viktigst, planlegger et bryllup krever binde alle de individuelle aspektene sa