Amopage

Stadier av en Cherry Tree

- Views 2
Advertisement

Stadier av en Cherry Tree


Når man diskuterer stadier av et kirsebærtre, noen tror på vekst stadier av frøplante, sapling, ungt tre og moden treet. Men de viktige fasene av et kirsebærtre skje årlig når den har nådd modenhet og har å gjøre med blomster og frukt utvikling. De brukes blant annet til å bestemme når det er trygt å bruke plantevernmidler og behandlinger for sykdom. Bruk av plantevernmidler til feil tid kan hemme naturlig pollinering av knopper og forårsake en negativ effekt på fruktproduksjon.

dvalen

Den sovende periode for frukttrær, inkludert kirsebærtrær, begynner når de siste bladene har falt fra treet i høst. Den strekker seg til våren når knoppene dannes året begynner å svelle.

hovne Bud

Knopper dannet året pleier å ha en brun farge. Når treet har forlatt dvalen, knoppene begynner å svelle og tips av knoppene blir grønne, en indikator på at veksten har begynt.

Bud Burst

Knoppene har blitt nesten helt grønn på dette punktet. Tipsene har begynt å dele og separat. Brun farge er synlig på bunnen av knoppen der den festes til grenen.

hvit Bud

Denne fasen er ofte delt inn i to faser: tidlig hvit knopp og hvitt. I tidlig hvit knopp scenen, tips av de grønne knopper vike for små glimt av hvite kronblader under. Senere på scenen, de hvite knopper presse ut av sine kapper og er synlige som hvite knopper.

Bloom

Bloom teknisk begynner når den første blomsten åpner helt. Oftere begrepet brukes til å formidle det faktum at flertallet av knoppene har åpnet og kirsebærtreet er dekket i åpne blomster. Dette er perioden da pollinering skjer. Ingen plantevernmidler skal brukes i løpet av tiden når blomstene er åpne og pollinatorer som honningbier besøke treet.

petal Fall

Når blomstene har vært åpne for en stund, vil bladene begynner å falle. Denne fasen er tydelig når stilkene er igjen, men nesten ingen petals igjen på treet.

frukt Set

Under begeret, blir en liten hevelse synlig følgende blad fall, hvis den blomsten ble bestøvet. Hevelsen fortsetter som frukten utvikler seg. Denne fasen kalles ofte "i skolmen." Disse fruktene slutt bli kirsebær.

frukt Development

Kirsebær fortsette å vokse i størrelse, gjenværende grønne for mer enn halvparten av deres utvikling tid. Som de nær modenhet, fargene begynner å endre seg. De fleste kirsebær går fra grønt til gult og senere til ulike nyanser av rødt. Noen varianter bli gul.

Innhøsting

Når kirsebær har nådd moden farge, vanligvis noen nyanse av rødt, er de klare for innhøsting. Den tiden av året varierer fra en rekke til en annen og fra et geografisk område til et annet. Farge, smak og tekstur av frukten er de beste indikatorene på modenhet.

sluttfasen

For resten av året, modne kirsebær trær gjør svært lite vekst. I høst, bladene, som de av andre løvtrær, endre farger og falle, og bringer syklusen full sirkel. Knopper for neste års blomstene begynner å danne på dette tidspunktet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/stadier-av-en-cherry-tree/ "

相关文章!
 • Er Pink Cherry Tree Frukt spiselig? Er Pink Cherry Tree Frukt spiselig?
  - 阅 3

  Rosa kirsebærtrær er ett av mange typer kirsebærtrær som har rosa blomster. Blomstene synes å dekke trærne om våren, blant annet fordi bladene er ennå ikke fullt utviklet på den tiden. Blomstene er kortvarige, men så-for, feires og nytes av mange. Ki

 • Cherry Tree Kjennetegn Cherry Tree Kjennetegn
  - 阅 6

  Kirsebærtrær opprinnelse i Asia, men finnes nå over hele Europa, Nord-Afrika og det meste av Nord-Amerika. Disse blomstrende, fruktbærende trær komme i mer enn 100 forskjellige varianter, og som et tegn på våren, blir feiret i Cherry Blossom festival

 • Weeping Cherry tre varianter Weeping Cherry tre varianter
  - 阅 1

  Weeping kirsebærtrær er et flott tillegg til enhver hage. De er mest eksotisk når plantet ved vann, noe som gjenspeiler den blomstrer tidlig på våren og treets gråt silhuett gjennom resten av året. Weeping kirsebærtrær er hardfør til sone 5-9, trenge