Amopage

Spiselige sopp i Connecticut

- Views 2
Advertisement

Spiselige sopp i Connecticut


Foraging for spiselig sopp er en morsom og deilig måte å tilbringe tid i den store utendørs. Connecticut er hjem til et bredt utvalg av spiselige sopp for nybegynnere og mer avanserte sopp jeger. Ved innsamling av spiselig sopp, sørg for å riktig identifisere dem før man spiser dem, som noen spiselige sopp i Connecticut likne giftige seg.

østerssopp

Østerssopp vokser i store flekker på baser av trestammer. De har en skitten hvit, vifteformet cap middels tykk og vil nesten alltid være økende i store klumper. I løpet av våren og tidlig sommermånedene, østerssopp også vokse på døde trær, mens i høst og tidlig vinter er de fant utelukkende på stammene av levende trær.

røyksopp sopp

Den røyksopp sopp er en svært vanlig sopp funnet i Connecticut. Det er en hvit eller lys brun verden med nobs sporer på utsiden. Puffball sopp hovedsakelig vokser i fuktig jord eller på død ved. Ved identifisering av Puffball sopp, skive åpner sopp å skille den fra dens motstykke giftige Amanita. Den Puffball har ingen interne funksjoner, mens den Amanita har en stilk og gjeller på innsiden.

Chicken of the Woods

Kyllingen av skogen er så merkelig utseende som navnet. En lys oransje, vifteformet sopp, kylling av skogen trives på sensommeren og tidlig høst, vokser i klynger på basen og den midtre delen av hardtre trær i Connecticut. Kyllingen av skogen er en lett identifiseres sopp på grunn av sin farge og sin korte, brede stammen.

Blewits

Blewits blir avkortet sopp som trives i Connecticut i kjøligere temperaturer på senhøsten. Vokser til omtrent en tomme, caps og stammen av blewits slå en myk lavendel farge som soppen modnes. Blewits er ofte funnet vokser på råtnende treverk nær kanten av skogen.

To Farget Bolete

De to fargede bolete er en prangende tidlig på høsten Connecticut sopp. Den to- til seks-tommers bred lue av disse soppene kan variere fra en pulserende rosa til et blekrødt, med en blek gul underside. Disse sopp vokse i store antall både alene eller i klynger ved foten av hardtre trær i løpet av sensommeren og tidlig høst.

Hen av Woods

Høne av skogen vokser i fjær-lignende klumper i skogen i Connecticut. Caps av denne soppen er tynn og grå og brun. De vokser sammen med andre caps for å gjøre en klump som ligner en blomstring blomkål og er ofte funnet på bunnen av hardtre trær og vokser på død ved. Klynger av sopp kan vokse opp til 36 inches i diameter. De trives utover høsten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/spiselige-sopp-i-connecticut/ "

相关文章!
 • Spiselige sopper som vokser på bark Spiselige sopper som vokser på bark
  - 阅 0

  Skogene i Nord-Amerika er full av deilig sopp som vokser på sidene av trær. De kan kokes eller oppstuss og gå bra med vestlig og asiatisk matlaging. Men look-a-likes eksisterer som ligner sopp, men er giftige. Det er avgjørende for sopp samlere å vit

 • Typer spiselig sopp i skogen Typer spiselig sopp i skogen
  - 阅 0

  Sopplukking i skogen kan være en morsom og givende opplevelse hvis du vet hva du skal se etter. Det er mange populære spiselig sopp i skogen, som morkler, høne-of-the-skogen og boletes, blant andre. Men noen sopp har giftige lookalike, er slik at når

 • Spiselige sopper funnet i Arkansas
  - 阅 0

  Arkansas regionen har noen spiselige sopp varianter for de som er interessert i å plukke sine egne, men sopp kan variere fra velsmakende og sunn til mildt giftig og dødelig. Vær forsiktig mens samle sopp for matlaging. Søke kyndig veiledning før du l