Amopage

Spesifikasjoner for en LR41 batteri

- Views 0
Advertisement

Den LR41 knapp-celle batteri, også kjent som en 192 celle, er en liten metall batteri som typisk anvendes i klokker, kalkulatorer og lignende anordninger som krever en liten og tynn strømkilde. Laget med et alkalisk kjemi, er det svært lik den SR-41 og 392 sølvoksidbatterier som har samme størrelse og nesten samme spenning.

fysiske mål

Den LR41 celle veier omtrent 0,5 g og har et volum på 1/100 cc. Det er en plate som ikke er mer enn 7,9 mm på tvers og ikke mer enn 3,6 mm tykke, herunder lett fremspring av anoden på dens buk.

Spenning og strømstyrke

Den nominelle spenning for den alkaliske LR41 / 192 celle er 1,5 volt. Det inneholder omtrent 45 milliampere-timer med strøm, basert på utlading det til et punkt hvor det ikke kan produsere mer enn 0,9 volt.

anslått Livet

Levetiden av en LR41 celle varierer avhengig av hvordan det blir brukt. Gitt en konstant renne av 0,083 milliamper ved 1,25 volt, kan det siste 542 timer før utgangseffekten synker til 0,9 volt. I tung drenerings innstillinger, og dens 45 milliampere-timer kapasitet gradering indikerer at det kan levere 45 milliampere strøm i løpet av en periode på en time.

Silver Oxide Cell

Den LR41 Batteriet har en tilhørende celle med en sølvoksyd kjemi, det SR41 celle, også referert til som en 392 eller 384 celle. Dette batteri har en 44 milliampere-timer kapasitet og frembringer en nominell spenning på 1,55 volt. I motsetning til den alkaliske celle, som gradvis og relativt jevnt reduserer utgangseffekten i løpet av sin levetid, produserer SR41 nesten sin fulle spenning for mesteparten av sitt liv deretter dør relativt raskt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/spesifikasjoner-for-en-lr41-batteri/ "

相关文章!
 • Slik Ordne LR41 knapp celle batterier Slik Ordne LR41 knapp celle batterier
  - 阅 0

  LR41 knapp celler er, som navnet antyder, små, runde, flate batterier lignende i størrelse til knappene du finner på klær; de er 5/16 av en tomme i diameter, for å være nøyaktig. LR41 knappcellebatterier som produserer 1,5 volt, men bare beholde en l

 • Hvordan vite om en Deep Cycle batteri er dårlig
  - 阅 0

  Dypsyklusbatterier er godt egnet for marine, RV, solenergi og lignende programmer. De er forskjellige fra din gjennomsnittlige bilbatteri, og de må vedlikeholdes og kontrolleres regelmessig for å få best mulig ytelse fra batteriet og systemet som de

 • Hvor å Test en ATV Battery
  - 阅 0

  Dagens ATV er større, kraftigere, og kommer med flere muligheter enn noen gang før. Alt dette er flott for ATV-entusiast, men det plasserer en betydelig belastning både på batteriet og ladesystemet på maskinen. For å sikre at du ikke blir stående høy