Amopage

Sorbet & Vodka drinker

- Views 0
Advertisement

Fordi vodka er relativt luktfri og smakløst, det gir godt for alle slags deilige concoctions. Ved hjelp av vodka i drikke mikser gjør frukt smaker å blomstre uten å bli overmannet av en sterk smak av alkohol. Sorbet er en fin måte å sprite opp den tradisjonelle vodka drikke, skape lys og fruktige cocktailer, slag og cocktails.

Sorbet & Vodka drinker

Punches

Sorbet er en stift ingrediens for en stor punch. For å gjøre en vodka sherbet punch, en boblende brus som ingefærøl er en viktig ingrediens. Noen lys-farget sitrus brus kan også brukes, men puristene en tendens til å helle mot den tradisjonelle ginger ale for slag. Fruktjuice, slik som tranebær eller oransje, kan legges inn for en ekstra boost av frukt smak. For å gjøre punch, bland sammen brus, vodka og juice i en stor bolle først, deretter legge sherbet. Den sorbet vil reagere med soda, å bruse opp pent. Punch kan røres litt, men sherbet bør få lov til å smelte i på sitt eget tempo for å holde punsj kaldt.

Sorbet & Vodka drinker

smoothies

Smoothies er en populær alkoholfri drikke, men kan bli omgjort til en kun for voksne drikke med noen få sprut av vodka. En blender er vesentlig for å lage en smoothie, og vil skape en tykk, skummende drikk pakket med iskald smak. For en sorbet smoothie, bare blande sammen sherbet, vodka, saft og is. Fersk eller frossen frukt er et valgfritt tillegg. Blend lenge nok til å knuse isbiter og bland ingrediensene, men ikke lenge nok til å ødelegge den tykkere konsistens på smoothie. Vær nøye med å aldri sette noen form for kullsyreholdig drikke i blender som det kan bli rotete.

Sorbet & Vodka drinker

cocktails

Sherbet og vodka kan kombineres for å skape en mer tradisjonell cocktail. Den største forskjellen mellom en sherbet cocktail og et slag eller smoothie er konsistens. En sorbet cocktail vil være litt lettere og tynnere enn den smoothie, og i motsetning til slag, kan cocktails lages i mindre grupper. En sorbet cocktail kan fremstilles med enten en blender eller en shaker kopp. Sorbet, vodka, fruktjuice og valgfri tilleggs brennevin som kokos rum, grenadine eller triple sec er blandet eller ristet sammen. Blandingen skal helles lett ned i et glass, og bør ikke være så tykk at en skje eller halm er nødvendig for å drikke.

Sorbet & Vodka drinker

Plukke en Vodka og Sherbet

Både vodka og sherbet kommer i en rekke varianter. Vodka kan være vanlig, eller komme i slike smaker som bjørnebær, vanilje, appelsin eller sitron. Likeledes, sorbet kan være bringebær, jordbær eller appelsin, blant andre valg. Mens de fleste sorbet og vodka smaker vil kombinere godt sammen, vil noen vinnende kombinasjoner resulterer fra tenkte motstandere, for eksempel en vanilje vodka og appelsin sorbet vil smake som en Creamsicle. Det flotte med sorbet vodka drinker er at eksperimentering nesten alltid har en tendens til å smake deilig. Som en ekstra spiss, prøve å holde alle væsker i kjøleskapet før bruk. Varme vodka, brus og juice vil tidlig smelte sherbet, forlater drikker litt mindre kaldt og kremet enn ønskelig.

Sorbet & Vodka drinker

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sorbet-vodka-drinker/ "

相关文章!
 • Hva er bra Vodka drinker?
  - 阅 0

  Siden vodka er en flott "base" brennevin for drinker, eksperimentering for å bruke den i cocktails er tilnærmet uendelige. For noen er den ultimate vodka drink en rett skytespill fra øverste hylle klasse vodka, slik som Van Gogh, kjølt over isen

 • Grape Juice & Vodka drinker Grape Juice & Vodka drinker
  - 阅 2

  På grunn av sitt lys, subtile smaken, berømt gir vodka seg til et bredt utvalg av cocktailer. Mens lime, tyttebær og appelsiner har en tendens til å være top picks som miksere i juice avdelingen, er druesaft ikke ute av bildet for vodka drinker. Den

 • Hvordan lage enkle Vodka drinker Hvordan lage enkle Vodka drinker
  - 阅 0

  Hvordan lage en rekke klassiske vodka drinker, inkludert dirty Martini, skrutrekkere og Cape torsk; få eksperttips på å lage dine egne cocktails i denne gratis instruksjonsvideo serie. oppsummering Series Bartendere har en røff, men akk så viktig job