Amopage

Sopp Puffballs på My Lawn

- Views 4
Advertisement

Sopp Puffballs på My Lawn


Puffballs, en type sopp, noen ganger dukker opp i plener, ofte etter en regnfull periode i varmt sommervær. Puffballs spenner fra små, 1-tommers brede seg til gigantiske puffballs mer enn 40 inches i diameter som kan veie 50 pounds. De fleste puffballs er hvit eller kremfarget, men noen kan ha et lilla skjær. Puffballs er ikke skadelig for plener, men de er giftige hvis spist, så det er viktig å kvitte seg med dem så snart du ser dem.

Typer Puffballs

Ulike arter av puffballs vokser i ulike deler av USA Noen puffballs, slik som de av slekten Lycoperdon, forekommer i skog eller wildlands. For plen puffballs, de største puffballs er de gigantiske puffballs (Langermannia Gigantea), som vokser i det østlige USA og vestlige gigantiske puffballs (Calvatia booniana), som forekommer i de vestlige landene, hovedsakelig i tørrere områder, og har reist tan flekker. Skallen formede Puffball (Calvatia craniformis) er en annen østlig art, viser rynker ved bunnen av puffball. En rosa-brun farge identifiserer den purpur-flekket Puffball (Calvatia cyathiformis), og pyramiden Puffball (Calvatia sculpta) har pyramideformede vorter. Få puffballs bor i sør og Gulf Coast stater.

Hvor Puffballs Come From

Unseen under jorden av plenen, er sopp som produserer puffballs stille bidrar til å bryte ned råtnende organisk materiale i jorda. De gir en nødvendig tjeneste for å resirkulere dødt plantemateriale tilbake i de næringsstoffene som trengs av voksende planter. Sopp starter som tråd utvekster som kalles hyfer, som vanligvis ikke kan sees bortsett fra med et mikroskop. Noen ganger hyfer kommer sammen i et masse kalt mycel som du kan se. Det ligner vanligvis en tangled haug med lys- eller mørk-farget tråder. Ofte kan du se soppmycelier på død ved. Når forholdene ligger til rette, som etter en regn, hyfer danne en fruiting kroppen som vil vokse til å danne sporer, som deretter frigjøres til luft. Den Puffball er en fruktsettingen legeme.

Vekst av en Røyksopp

Puffballs starte opp små, og hvor fort de vokser, avhenger av arten. De større artene kan utøve ganske mye press på jorden rundt dem fordi de raskt ekspandere. The Press of Atlantic City rapporterer om puffballs som bryter gjennom asfalt, fortau og svømmebasseng liners som de dukker opp. De unge puffballs er fast både på innsiden og utsiden. Som de modne, innmaten mykne og danne det sporeproduserende vev. Ved forfall, er røyksopp tørr innvendig og fylt med mange små, lette sporer. Sporene frigis når Puffball deler eller bryter åpne, frigjøre sporer bæres på lufta. Noen ganger kan de utstede ut av fruiting kroppen som puffs av røyk.

kontrollere Puffballs

Fordi naturlig eksisterende sopp hyfer som produserer puffballs vokse over et stort område under plenen, det er ingen reell måte å kontrollere dem. Alle puffballs kan være giftig hvis spist, så det er viktig å holde nysgjerrige barn og kjæledyr borte fra dem. Fjern puffballs mens de fortsatt er ung og fast. Det er ingen måte å holde Puffball sporer fra å komme inn i jorden, fordi de kan reise lange avstander.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sopp-puffballs-pa-my-lawn/ "

相关文章!
 • Plen sopp behandling Plen sopp behandling
  - 阅 1

  Holde en grønn, sunn plen er målet for mange huseiere, men forholdene kan forekomme for å gjøre det en vanskelig mål å oppnå. Skadedyr, ugras og en rekke ulike typer sopp kan lage stygge flekker på selv de best bevarte plener. Sopp Sykdommen utvikler

 • Oransje og hvit Egg sopp i Flower Gardens
  - 阅 0

  Hager og plener er noen ganger hjem til noen av naturens merkeligste sopp kreasjoner, som puffballs, stinkhorns og Heksering. Så bisarre utseende er noen av disse sopp vekster som gartnere er noen ganger forvirret med hensyn til hva de er og om de bø

 • Eddik for en Lawn Yard sopp
  - 阅 0

  Når du arbeider med sopp som mold eller mugg i hjemmet ditt kjøkken eller bad, bruke hvit eddik for å drepe den og rense den bort. Hvis problemet sopp dukker opp på plenen, kan eddik også hjelpe bli kvitt det der. Sopp Sopp som vokser på plenen komme