Amopage

Som ser bedre ut på en Guy: Skinny jeans eller Regular Jeans?

- Views 0
Advertisement

Som ser bedre ut på en Guy: Skinny jeans eller Regular Jeans?


Før du går shopping for et nytt par jeans, forstår din kroppstype og hvordan visse stiler utfylle det. Ikke alle stil passer alle kroppstyper, og det gjelder spesielt skinny jeans. Regular fit jeans, derimot, kan være et godt valg for de fleste.

Skinny Fit

Det første du bør vite om skinny jeans er at de er konisk, ikke rett. Beina blir veldig tettsittende fra knærne til anklene. I tillegg til å klamre seg til rammen, skinny jeans generelt har en middels til lav prisvekst. Økningen avgjør hvor buksene sitter på midjen. For eksempel, sitter en lav stige flere inches under navlen, mens en middels økning hviler på eller like under den naturlige midjen.

Vanlig passform

Regular fit jeans inkluderer en samling av kutt og design som varierer etter merke. Regular-fit jeans kan har rett, koniske eller bootcut etappe med variasjoner i stigning. Straight-leg jeans bruke en lik beinvidde fra hofte til hem, mens bootcut jeans blusse bare litt fra kneet til hem. Fordi vanlige-fit jeans tilby en større variasjon i utforming og alternativer enn skinny jeans, de er ofte den mest praktiske valget i denim.

Vekt

Din vekt er kanskje den viktigste faktoren for å vurdere før iført tynne eller vanlige-fit jeans. Skinny jeans er best egnet for menn med tynne, magre eller slank gjennomsnittet typer kroppen. Tung, klumpete, atletisk og muskuløse menn vil finne at skinny jeans er ikke egnet til store ben eller tykke waistlines. Variasjonen av bein kutt i faste-fit jeans, i mellomtiden, gjør disse til et ideelt alternativ for de fleste kroppstyper. Menn som foretrekker skinny jeans, men ikke har egnet kroppstype for dem kan oppleve at slanke snitt vanlige-fit jeans gir en konisk ben lik skinny jeans, men er mer flatterende.

Høyde

Din høyde kan hjelpe deg å avgjøre om kroppen din er egnet for vanlige-fit eller skinny jeans. Som med alle klær valg, er det sentrale hensynet andel - din generelle utseende bør være balansert. Skinny jeans er godt egnet for menn på kort til mellomhøyde fordi koniske ben har en elongating effekt. Motsatt kan høye menn ønsker å unngå koniske ben. Skinny jeans fremheve lange ben og kan gjøre høye menn ser unflatteringly hengslete og kantete.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/som-ser-bedre-ut-pa-en-guy-skinny-jeans-eller-regular-jeans/ "

相关文章!
 • Hva ser bedre med en svart kjole, Cheetah Heels eller Red Heels? Hva ser bedre med en svart kjole, Cheetah Heels eller Red Heels?
  - 阅 0

  Den lille sorte kjolen, eller LBD, er en garderobe stift. Når du finner en som passer deg perfekt, klemmer på alle de riktige stedene, og tilgir resten, du ønsker å holde på den for alltid. Men bruker det år etter år kan bli litt kjedelig. Lag en "ny

 • Hvordan ser bedre enn dine fiender
  - 阅 0

  Ta hevn på fiendene dine og forbedre din godt å være med å se bedre enn fiendene dine hver dag. Kast ut svette gjemmer seg i skapet og erstatte dem med stilige klær. Gå til et treningsstudio og starte fitness rutine du har unngått. Bruk hevn som moti

 • Hvordan du ser bedre raskt og billig Hvordan du ser bedre raskt og billig
  - 阅 0

  Det er ikke vanskelig å se flott ut og du kan forbedre ditt utseende drastisk i løpet av få dager. Her er hvordan du ser bedre enn du har i lang tid uten å bruke mye tid eller penger. Bruksanvisning Først sove 10 timer i natt. Dette gir kroppen en sj