Amopage

Solid Wood Vs. Finerplater på tak konstruksjon

- Views 0
Advertisement

Solid Wood Vs. Finerplater på tak konstruksjon


Inntil kryssfinér ble vanlig, ble tak (og gulv og vegger) vanligvis omsluttet med faste en tomme tykke trebord. Ett-tommers plater brukes sjelden i moderne konstruksjon; likevel, de kan være å foretrekke å kryssfinér i visse situasjoner.

Styrke

En 1-tommers bord, selv om det er planlagt ned til tre-kvart tomme tykkelse, vil være sterkere enn kryssfiner vindsperre, som typisk er ikke mer enn fem åttendedeler av en tomme tykk. Kryssfinér gir mer sideveis avstivning enn do 1-tommers plater; lateral avstivning er avgjørende for vegger, men noen anser det mindre viktig for takkonstruksjoner.

covenience

Ett-tommers plater kan være tung, men finerplater er tunge og klosset. På en vindfull dag, bærer finerplater på taket er ekstremt farlig. Imidlertid kan finerplater monteres mye raskere og jevnt.

Koste

Hvis du bor i nærheten av en lokal sagbruk, kan du være i stand til å skaffe grov-saget en-tommers plater for mindre enn prisen av kryssfiner. I de fleste tilfeller, men vil kryssfiner være billigere enn styrene, og kjøpe kryssfiner fra en lumberyard er mye enklere enn å bestille brett fra et sagbruk.

takbelegg

Hvis du bruker metall taktekking, 1-tommers plater kan du redusere mengden av vindsperre materiale ved forlate hull i bekledningen. I denne situasjonen, boards tilby lavere kostnader og økt sikkerhet, fordi de fordelte styrene danner en slags stige som gjør det mye enklere å flytte rundt på takrammen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/solid-wood-vs-finerplater-pa-tak-konstruksjon/ "

相关文章!
 • Hva er Solid Wood Veneer? Hva er Solid Wood Veneer?
  - 阅 0

  For mer enn et århundre, har tynne lag av massivt tre med karakteristiske korn eller farge blitt brukt til å dekke mindre ønskelig skogen for å få et bestemt utseende. Dette tynne laget er kjent som finer. I eldre møbler teknikken ble ofte brukt til

 • Finer Vs. Solid tre Finer Vs. Solid tre
  - 阅 0

  Når du shopper for møbler - som bord, skap og kister - du kan støte valget mellom en trefiner og heltre. Noen tradisjonalister kan vurdere veneers mindre ønskelig, men realiteten er at begge alternativene kan være attraktiv, og hver har fordeler. bes

 • Hva slags Wood Flooring Er mest holdbare? Hva slags Wood Flooring Er mest holdbare?
  - 阅 0

  Holdbarhet er ikke lett definert. Det kan bety motstand mot fuktighet, bulker eller riper eller det kan bety lang levetid. Tregulv holdbarhet avhenger av type, arter, finish og produksjonsprosess. Mest tregulv er holdbare og kan stå opp til kjæledyr,