Amopage

Social Security Kvalifiserings Fakta

- Views 1
Advertisement

Social Security Kvalifiserings Fakta


Amerikanerne har ikke automatisk kvalifiserer for trygdeytelser. Du må jobbe og betale trygd skatter for et minimum av tid og møte aldersgrense. Hvis du er gift, kan du kvalifisere deg om din ektefelle er berettiget, selv om du ikke oppfyller arbeidskravet på egen hånd.

Arbeids studiepoeng som kreves

The Social Security Administration baserer valgbarhet for pensjonsytelser på arbeidskreditter. Du må ha 40 arbeids studiepoeng for å kvalifisere. På et tidspunkt ble studiepoeng tildelt for å tjene et minimum per kalenderkvartal. Nå studiepoeng fastsettes årlig. Når du tjener et bestemt beløp, får du en jobb kreditt og du kan få opp til fire per år. Resultat terskelen justeres hvert år for inflasjon. I 2015 fikk du en kreditt for første $ 1220 du har gjort fra en jobb eller selvstendig næringsvirksomhet, forutsatt at du har betalt Social Security skatt på pengene. Hvis du har gjort fire ganger, eller $ 4880, fikk fire studiepoeng. Andre inntekter ikke legge til flere arbeids studiepoeng - fire er den årlige maksimum.

Alder for alle fordelene

Enkeltpersoner må vente med å samle Social Security før full pensjonsalder for å kvalifisere seg til 100 prosent av normal måneds fordel. Denne fordelen beløpet bestemmes av SSA basert på en persons arbeid historie full pensjonsalder er definert av SSA som 66 da du ble født før 1955 og 67 hvis fødselsdato var etter 1959. For å finne den eksakte alder for en fødselsdato i de mellomliggende årene, legge til to måneder for hvert år etter 1954. for eksempel legge seks måneder til 66 år som er født i 1957.

Førtidspensjonering Regler

Den yngste alders du kan samle fordelene er normalt 62. Når du begynner trygd tidlig, er den månedlige beløp mindre enn den normale nytte. Dette er en permanent reduksjon. Tanken er at du får omtrent samme beløp over din levetid, men det er spredt ut over en lengre periode. Reduksjonen er en liten prosentandel for hver måned du pensjonere seg tidlig. For eksempel, hvis ditt fulle fordelen er $ 900 og du begynner fordelene en måned for tidlig, mister du $ 5 per måned. Men legger dette opp. Hvis du begynner Social Security ved 62 år og full pensjonsalder er 66, får du 75 prosent av normal mengde. Når full pensjonsalder er 67 år, er redusert nytte 70 prosent av hele beløpet.

Berettigelse gjennom ektefeller

Når en gift person ikke har nok arbeid studiepoeng for å kvalifisere for Social Security pensjonsalder, er hun kvalifisert hvis hennes ektefelle kvalifiserer. Ingen arbeids studiepoeng er nødvendig for ekteskapelig betalinger, men alderskravene er de samme. Du kan få opp til halvparten av hva din ektefelle mottar. Ekteskapelig fordeler kan begynne i en alder av 62, men beløpet er redusert. Skilt personer kan fortsatt få ekteskapelig fordeler dersom ekteskapet varte i minst 10 år. Ektefeller kan også få etterlattepensjon. Etterlattepensjon kan begynne i en alder av 60.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/social-security-kvalifiserings-fakta/ "

相关文章!
 • Fakta om Spousal ytelser under Social Security Fakta om Spousal ytelser under Social Security
  - 阅 0

  Social Security gir fordeler for folk betaler inn i systemet på sin pensjonisttilværelse. Hvor mye penger fikk hver måned avhenger av en rekke faktorer, blant annet hvor mye penger en person har satt inn i systemet, samt pensjonsalderen når han begyn

 • Social Security Funksjonshemming for Back Pain Social Security Funksjonshemming for Back Pain
  - 阅 0

  Social Security funksjonshemming krav basert på ryggsmerter er vanlig. Det er i hovedsak tre måter du kan vinne et Social Security funksjonshemming krav basert på ryggsmerter: møte en bestemt oppføring, viser den nødvendige rest funksjonsevne, eller

 • Hva er et Social Security Check? Hva er et Social Security Check?
  - 阅 0

  Millioner av mennesker over hele USA får personnummer sjekker hver måned. The Social Security Administration, SSA, har tre fordelsprogrammer --- pensjonering, overlevende og funksjonshemming --- som distribuerer inntekter fordeler for deg hvis du opp