Amopage

Small Business ideer for en sykepleier

- Views 0
Advertisement

Small Business ideer for en sykepleier


Mange sykepleiere er ettertraktet helsepersonell som kan arbeide i et bredt utvalg av innstillinger og kapasiteter. Registrerte sykepleiere, eller RNS, er sykepleiere som har fullført en fireårig bachelorgrad program samt fullført og bestått NCLEX-RN eksamen, eller Nasjonalt råd lisensstatusen Eksamen for sykepleiere. Hvis du har denne betegnelsen, og er lei av å jobbe i en lege kontor eller annen type helsetjenester anlegget, vurdere å starte din egen lille bedrift for å få din frihet og uavhengighet.

sykepleie Agency

Noen erfarne sykepleiere starte sin egen sykepleier etater. Disse typer gründere bruker vanligvis sykepleiere og fungere som en sysselsetting agent eller rekrutterer. Ifølge Small Business Brief, sykepleiere er hot varer i det moderne markedet fordi behovet for sykepleiere er større enn det faktiske antallet tilgjengelige arbeider sykepleiere. Hvis du har vært i bransjen en stund og allerede har et nettverk av etablerte relasjoner med andre sykepleiere, kan dette være den lille bedriften for deg. Den grunnleggende forutsetningen for denne type liten bedrift er å finne arbeidsgivere som trenger sykepleiere og matchende tilgjengelige sykepleiere med ledige stillinger. Gründeren bare gjør en fortjeneste ved å ta en bestemt prosentandel av sykepleier lønn eller ved selv lading en finnerlønn for direkte ansetter.

holistisk Nurse

Holistisk sykepleie er basert på filosofien om at kropp, sinn og ånd er tilkoblet. Sykepleiere som allerede er godt bevandret i Øst-medisin og helhetlig praksis, for eksempel yoga og Reiki, kan være interessert i å starte en uavhengig helhetlig sykepleiepraksis. Holistisk sykepleiere er vanligvis sertifisert av American Holistic Nursing Association, ifølge Small Business Ideas for sykepleiere. Den faktiske praksis innebærer vanligvis en vurdering av pasientens generelle velvære, inkludert ernæring og generelle mentale og emosjonelle tankesett. Holistisk sykepleiere ofte studere akupunktur, massasje terapi og fotsoneterapi også. De behandler roten av pasientens sykdom samt de faktiske fysiske symptomer.

juridisk konsulent

Registrerte sykepleiere som ønsker å lette på pensjon eller starte en ny karriere kan være lurt å vurdere en karriere i juridisk sykepleier rådgivning. Denne type småbedrifter benytter års praksis og farmakologi erfaring til å hjelpe med straffesaker og sivile rettssaker. Ifølge uavhengige sykepleier Leverandøren sykepleiere som har år erfaring i akuttmottak er ofte en god løsning for dette yrket. Dette er ofte fordi de har bistått i diagnostisering prosess, og har vært vitne til konsekvensene av misbrukt medisiner og overdosering.

Hospice sykepleier

Hvis du har en sympatisk natur og liker å jobbe i hjemmet, bør du vurdere å starte et hospice sykepleier liten bedrift. Denne type liten bedrift kan startes med bare deg selv som en uavhengig kontraktør, eller kan innebære at du ansette flere sykepleiere til å jobbe for deg og dine kunder. Hospice sykepleiere vanligvis omsorg for geriatriske eller kronisk-sykdom pasienter i sine egne hjem. De kan også støtte utvinne hjerneslag eller ulykke ofre som trenger fysioterapi og rundt-the-clock omsorg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/small-business-ideer-for-en-sykepleier/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en uavhengig Nurse Provider
  - 阅 1

  Mens helsevesenet fortsetter å være en vekstnæring, vil de i yrket med gründer personligheter fortsette å finne måter å ply deres handel utenfor rammen av tradisjonelle innstillinger. Hvis dette beskriver deg - og du er selvgående, svært organisert o

 • Hvordan skrive en sykepleier Business Plan Hvordan skrive en sykepleier Business Plan
  - 阅 0

  Gi omsorg, trøst og helseopplysning er en måte å forbedre livskvaliteten for familier og gi dem lindring når de står overfor en sykdom eller personlig spørsmål. Sykepleiere med en entreprenørånd har en rekke lønnsomme alternativer når du starter en h

 • Hvordan starter jeg en sykepleier Agency Business i Maryland? Hvordan starter jeg en sykepleier Agency Business i Maryland?
  - 阅 0

  Starte en pleie byrå virksomhet krever detaljert kunnskap om sykepleie. Bestem deg for hva slags tjenester etaten vil tilby - om de vil være medisinsk, nonmedical eller begge deler - og om etaten vil rekruttere sine egne tjenesteytere eller outsource