Amopage

Slips farger som går med grå lange ermer

- Views 0
Advertisement

Slips farger som går med grå lange ermer


Mens menn vanligvis ikke trenger å bekymre deg for tilbehør som kvinner gjør, er uavgjort ett element at hvert menneske har å bære på et eller annet tidspunkt; Men som med alt tilbehør, velge et slips til å utfylle resten av antrekket ditt kan være en utfordring. Men, hvis du leter etter den rette fargen på tie å gå med en grå, lang ermet kjole skjorte, har du flaks. Fordi grå er en nøytral farge, er det nok av alternativer, slik at du kan leke seg med forskjellig utseende.

monokromatisk

For enkel, men stilig, pare en grå skjorte med en grå slips. Men fordi du ønsker noen motsetning mellom skjorte og slips, er det viktig å velge riktig nyanse av grått for uavgjort. Hvis du er iført en lys due-grå ​​skjorte, velge et slips med en mørkere grå tone som kull. På den annen side, med en koksgrå skjorte, gå med en due-grå ​​eller sølv slips for å skape litt forskjell mellom de to samtidig skape en elegant, monokromatisk utseende.

Blå

Med en lett eller middels grå skjorte, kan et blått slips være et ideelt supplement. Hvis du er iført en blek grå skjorte, prøv en rik kobolt eller kongeblå slips. Du kan også gå med en marineblå slips for en mer dempet utseende. For en middels grå skjorte, velger en lysere blå slips, så det er nok kontrast mellom den og skjorte. En himmel blå eller robin egg skygge er et attraktivt alternativ. For en vri på den monokromatisk utseende, kan du koble grå skjorte med en blå-grå slips.

rød

Fordi grå er en nøytral, kan du også koble den med en varm nyanse som rødt. For et dristig utseende, med en lys primær rødt slips for å legge til en pop av farge til antrekket ditt. Men hvis du foretrekker en mer subtil utseende, pare grå skjorte med slips i en dypere nyanse av rødt. Cranberry, rødbrun og murstein er alle attraktive alternativer. Rød med hint av fiolett, som vin, kan bidra til å oppveie en grå skjorte, også.

Purple

Hvis du har en mer fargerik stil, prøv sammenkobling grå skjorte med et lilla slips. Med en lys grå skjorte, gå med en mørk, rik lilla skygge. En lys kongelig lilla eller fiolett slips kan gi deg en dristig utseende, mens en aubergine eller mørk orkide skygge gir en mer subtil utseende. Hvis du er iført en mørk grå skjorte, vil du ønsker å velge en lys lilla slips. En lilla, lavendel eller periwinkle slips kan skape en attraktiv kontrast med trekull fargen på skjorta.

Svart

For en slank, stilig antrekk, prøv sammenkobling grå skjorte med en svart slips. Det er et spesielt attraktivt utseende hvis du er iført en svart dress, men du kan også bruke den grå og svart kombinasjon med en grå dress. Hvis du kobler en svart slips med en mørk koksgrå skjorte, oppretter du en nesten monokromatisk utseende med akkurat nok kontrast mellom slips og skjorte. Med en lys due-grå ​​skjorte, har en svart slips en mye dristigere utseende, men det kan fungere godt for en kveld hendelse eller spesiell anledning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slips-farger-som-gar-med-gra-lange-ermer/ "

相关文章!
 • Hvilken farge Hose går med en lang svart kjole for en vinter bryllup? Hvilken farge Hose går med en lang svart kjole for en vinter bryllup?
  - 阅 0

  En ting som du alltid må huske på når dressing for et bryllup er fargen på slangen som du velger å bære. Finn ut hvilken farge slangen går med en lang svart kjole for en vinter bryllup med hjelp fra et bryllup mote profesjonell i denne gratis videokl

 • Farger som går med grå dresser Farger som går med grå dresser
  - 阅 0

  En velkledd mann bærer ofte en slags grå dress - fra flanell og tweed til en lys ull. Matchet med riktig skjorte, har en grå dress skillet til å ta deg hvor som helst. Tilpass utseende for business eller casual wear med forskjellig fargede skjorter.

 • Maling farger som går med lys brun Floor Tile
  - 阅 0

  Hvis du har et rom med lys brune fliser, er det mye enklere å velge å male veggene en farge som går med gulvet, snarere enn å erstatte flisene selv. Fordi lys brun er en nøytral farge, går det med nesten alle andre farger eller stil. nøytrale farger