Amopage

Slik viser Rolling Pins

- Views 1
Advertisement

Kjevler er laget av en rekke materialer, inkludert innenlands eller importert trevirke, tung marmor, metall, glass eller keramikk. Selv plast kjevler er tilgjengelige. Mange mennesker samler kjevler av vintage og antikke kvalitet, eller de søker ut pinner som passer inn i et spesielt tema, slik som de som er laget av fransk eller melk glass. Hvis du har en unik samling av rullende pins, ikke stash dem bort. Her er hvordan du kan sette dem på skjermen, slik at du og dine besøkende enkelt kan se og nyte dem.

Du trenger

vin rack

Kina Hutch

Gummi hylle liner

Shadow box

Bore

dybler

pegboard

Sandpapir papir~~POS=HEADCOMP

primer

latex maling

1/4 tommers maling valse

Vis Rolling Pins på en vin rack

Se etter en vin rack som passer ditt kjøkken innredning. Vin racks kommer i et bredt spekter av stiler, farger og materialer, slik at du enkelt kan finne en som er i harmoni med din stil og smak.

Finn en vin rack med nok spor å holde og vise kjevle collection.There er vin rack med bare en håndfull av åpninger og andre med dusinvis av spilleautomater. Velg en som passer for din kjevle sortiment.

Skyv kjevler i sporene av en vin rack. Flasker vin og kjevler er like i lengde og omkrets, så pinnene vil passe fint inn i hulrom i en dekorativ vin rack.

Vis Rolling Pins i en Kina kabinett

Lå gummi sokkel liner på hyllene i Kina kabinett. Disse sklisikre matter vil hindre kjevler sklir eller faller.

Brette kjevler bak glass skap av en Kina Hutch.

Legg de kjevler flat på hyllene, eller stå dem på en tilt, med en håndtere opp mot baksiden av kabinettet.

Vis Rolling Pins i en Shadow Box

Plasser en stor skygge boks på et flatt og jevnt underlag, for eksempel en teller, bord eller gulv.

Sett kjevler i boksen som du vil ha dem vises.

Merke en liten linje rett under midten av hver håndtere ved hjelp av en penn, blyant eller kritt. Fjern de rullende pins fra skyggen boksen og sett dem til side.

Bor hull i de oppmerkede plassene. Sett inn en liten plugg i hvert hull.

Fest skyggen boksen til en vegg. Suspendere rullende pinnene på pluggene.

Vis Rolling Pins på Pegboard

Slip fronten og sidene av et ark med pegboard. Sørg for å jevne ut eventuelle grove områder.

Påfør et tynt lag med primer til front og sidekantene på pegboard. La primeren tørke helt, noe som kan ta 30 minutter til en time.

Rull på et tynt lag med latex maling i en farge som passer din innredning. Coat fronten og sidene av pegboard. La det tørke helt.

Monter pegboard på veggen. Bestem deg for hvor du ønsker å henge kjevler og sett pluggene inn i hullene på pegboard å holde håndtakene på pinnene. Hvis hullene er tettet med maling eller er for små for pluggene, bruk en drill til å rense ut eller forstørre dem.

Suspendere din kjevle samling på pluggene i pegboard.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-viser-rolling-pins/ "

相关文章!
 • Tips og teknikker for å fjerne Roll Pins
  - 阅 0

  Roll pinnene blir typisk brukt i stedet for boltene for å holde to deler av metall sammen. Rullen pin er generelt et solid stykke metall som passer godt inn i et maskinert hull. Til tider disse pinnene vil måtte fjernes for å reparere maskiner. Tappe

 • Tips for Sette inn en Roll Pin
  - 阅 0

  Valsetappene er brukt i en rekke forskjellige bruksområder i industrien og for å tilveiebringe en ren, skjult fremgangsmåte for forbindelsesdeler på 90 grader, slik at de to deler kan svinge i forhold til hverandre. De valsetappen mates to deler ved

 • Slik viser trophies og Ribbons
  - 阅 0

  Hvis du var involvert i idrett som en gutt eller har barn som er involvert i idrett nå, oddsen er at du har mange trofeer og bånd flyter rundt i huset. Hver og en har trolig sin egen historie i siste minutt skudd, skadefylte sesonger, og mye svette.