Amopage

Slik utfører et søk i Filemaker Pro

- Views 0
Advertisement

Databasen formål er å organisere tilsvarende data og hente data for en bestemt bruk. Filemaker Pro bruker søkemodus for å hente data. Søkemodus prosessen kalles søket ved eksempel; lagt informasjon inn i et felt av en blank skjerm layout. Etter endt Finn, blir data en funnet sett av informasjon som skal brukes etter behov, slik som sorteres, eksporteres eller skrives ut.

Bruksanvisning

Gå til riktig oppsett. Riktig layout vil inneholde felt eller felt for å søke på. For eksempel vil finne alle personer med etternavn "Smith", sørg for at oppsettet har feltet for etternavn.

Bytt til søkemodus. Filemaker har 3 måter å velge modi, fra menylinjen under "Vis", fra lokalmenyen nederst til venstre på skjermen eller med tastaturkommando (Kontroll F for PC eller Kommando F på Mac). Filemaker Pro vil da vise et tomt oppsett på skjermen.

Plasser markøren aktiv i felt som inneholder kriterier som søket vil bli utført. For eksempel, for å finne noen som heter Smith, skriv inn etternavnet feltet og skriv "Smith".

Bruk flere funn forespørsler for mer avanserte søk. Skriv inn kriteriene for det første funnet. Gå til "Forespørsler" og velg "Add New Request". Et nytt, tomt oppsett vises. Skriv inn de ekstra forespørsel kriteriene i det aktuelle feltet av andre funn layout. For eksempel, for å finne poster for de siste navnene "Smith" og "Jones," skriver Smith i feltet for etternavn av det første funnet forespørsel og Jones i feltet for etternavn av andre funn forespørsel. Resultatet vil gi poster der Smith eller Jones vises i feltet for etternavn.

Skriv inn spesielle symboler i funn felt når det trengs. En liste over disse symbolene vises i søkemodus statusfeltet. Populære symboler inkluderer et symbol for å søke et område, for eksempel en rekke dato eller verdier; et symbol for "mindre enn" og "mer enn;" og et symbol for eksakt match, noe som bidrar til å finne tomme felter.

Sett en hake i Utelate boksen når det trengs. The Utelate boksen vil utelate fra funnet satt alle rekorder som har kriteriene i det feltet. For eksempel, for å finne poster for alle stater bortsett fra Mississippi, skriv Mississippi i staten feltet og klikk på Utelate boksen

Klikk på "Finn". Filemaker bringer opp postene som samsvarer med forespørselen. Dette er funnet settet. Antall poster som blir funnet, vises til venstre statusfeltet.

Hint

Søkekriterier kan ikke legges inn i enkelte typer Filemaker Pro-felt. Sammendrag felt, globale felt, container felt og web-seere kan ikke brukes for å finne poster.

"Endre Sist Finn" er en nyttig i komplekse funn. Denne kommandoen viser tidligere funn forespørsel. Deretter kan endres for å rette en feil i et funn forespørsel eller for å gi et annet funnet sett. Den "Endre Siste Søk" kommandoen er i Poster-menyen på menylinjen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-utforer-et-sok-i-filemaker-pro/ "

相关文章!
 • Slik importerer data på Filemaker Pro
  - 阅 0

  Filemaker Pro-databaser tillate import av data fra andre programmer. Brukere kan enkelt få adresselister, regneark tabeller og tekstinformasjon på Filemaker for videre bruk, for eksempel sortering, utskrift eller oppdatering. Bruksanvisning Forbered

 • Slik eksporterer en Filemaker Pro Database
  - 阅 0

  Filemaker Pro er et kryssplattform database program. Foruten å være i stand til å overføre data på tvers av andre Filemaker Pro databasefiler, kan Filemaker Pro databasen poster skal eksporteres for bruk i andre programmer, som tekstbehandling eller

 • Slik konverterer MDB til Filemaker Pro Slik konverterer MDB til Filemaker Pro
  - 阅 0

  Microsoft Access og Filemaker Pro er to av de mest populære databaseprogrammer blant PC-brukere. Men MDB-filer som Tilgang skaper er ikke kompatible med Filemaker Pro. Du må eksportere dataene fra Access til et Excel-regneark og deretter importere Ex