Amopage

Slik unngår PEX rør fryser

- Views 18
Advertisement

Slik unngår PEX rør fryser


PEX rør er brukt i noen nybygde boliger, samt eldre re-plombert husholdninger. PEX er fleksibel og laget av kryssbundet polyetylen, ikke krever noen grunning eller sement for å holde leddene på plass. Disse leddene er enten plast eller messing, og er utstyrt til rørene ved hjelp av krymperingene. Selv om holdbare og motstandsdyktige mot temperaturendringer, PEX-rør behov som skal isoleres, ved hjelp av den samme skum rørisolasjon som standard kobber eller CPVC vannledninger.

Du trenger

Målebånd

Skum rør isolasjonsrør

isolasjon bånd

Saks

Bruksanvisning

Måle diameteren av PEX-rør som skal isoleres. Bruk samme diameter skum rørisolasjon rør, som PEX-rør.

Trekk åpne den ene ende av en seksjon av skum rørisolasjon røret ved slissen ved hjelp av hendene. Skyv PEX-rør inn i det hule senter av skumrøret. Arbeidet vei hele veien ned røret åpning av slissen, og presser i PEX-rør.

Trekk av plaststrimlene dekker limet på hver side av rørets spalten. Skyv slit sammen med hendene; limet vil holde slissen sammen.

Legges neste seksjon av skum-røret rundt den PEX-rør å følge de samme retninger. Skyve dette andre skumrøret opp mot det første rør. Vikle isolasjonstape tre ganger rundt skjøten mellom de to rørendene skum. Dette vil bidra til både isolere rør, og holde det skumrøret i stilling. Fortsett på lignende måte å installere flere rør isolasjon, til hele den PEX-rørene er isolert.

Hint

Bruke saks for å kutte skumisolasjonen rør, der dette er nødvendig.

Skum isolasjon slanger har en sliss langs hele den ene siden av røret. Dette er for å tillate adgang for røret som skal monteres inne i røret.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-unngar-pex-ror-fryser/ "

相关文章!
 • Slik installerer Pex rør for varmt og kaldt service Slik installerer Pex rør for varmt og kaldt service
  - 阅 4

  PEX er en polyetylen med høy tetthet (HDPE) rør som er fleksibelt, kommer i alle standard rørstørrelser, og passer enten varmt eller kaldt vann installasjon. Det vil erstatte alle andre typer av rørlegging rør, herunder kobber og støpejern, men PEX-p

 • Slik unngår Utenfor Taps fryser Slik unngår Utenfor Taps fryser
  - 阅 4

  Når temperaturene falle i vinter, vannrør og kraner i hjemmet ditt er i fare for frost. De ytre rør og kraner er mer sårbart på grunn av deres konstant eksponering for kulde. Rør som fryser kan briste, og skaper en VVS katastrofe i ditt hjem og hage.

 • Slik unngår du at rørene ikke fryser Slik unngår du at rørene ikke fryser
  - 阅 6

  Hvis du noen gang har hatt ulykke av å ha et vannrør fryse og sprekke, vet du førstehånds om hva en ødeleggende effekt det kan ha på ditt hjem. Den ødelagte røret i seg selv er faktisk relativt små, men skaden forårsaket av lekker vann som renner gje