Amopage

Slik unngår du at rørene ikke fryser

- Views 6
Advertisement

Slik unngår du at rørene ikke fryser


Hvis du noen gang har hatt ulykke av å ha et vannrør fryse og sprekke, vet du førstehånds om hva en ødeleggende effekt det kan ha på ditt hjem. Den ødelagte røret i seg selv er faktisk relativt små, men skaden forårsaket av lekker vann som renner gjennom vegger og tak kan bety en større ombygging prosjekt, som krever erstatte gips, tak og kanskje til og med møbler og hvitevarer. Her er noen måter å sikre at du aldri trenger å gå gjennom det hassle.

Du trenger

Caulk eller lav voksende spray skum

Glassfiber eller skum rørisolasjon

Pipe varmekabel

Bruksanvisning

Inspiser alle VVS tilførselsrørene i huset for å finne ut hvilke rør kan være sårbare for frysing. Rør mest utsatt er de som utsettes for utendørs, rør som går gjennom uoppvarmede crawlspaces eller kjellere, og rør inne yttervegger. Også se etter områder der kald luft inn hjemme, for eksempel rundt ventilasjonskanaler og rør betjener utendørs stussene.

Slå av vannforsyning linjer som kjører til din utenfor stussene før det kalde været kommer. Vanligvis er det en avstengningsventil i vanntilførselsledningen i nærheten av der det går gjennom den utvendige veggen. Når vannet er avstengt inne, gå ut og åpne utenfor stussen. Dette vil tømme ut vannet som er igjen i rør eller i og stuss, så det er ingenting å fryse.

Forsegle alle luft hull i yttervegger med caulk eller lav voksende spray skum.

Pakk alle rør i potensielt kalde områder med glassfiber eller skum pipe isolasjon, etter produsentens anvisninger. Husk at isolasjon bare bremser overføring av varme eller kulde; det ikke skaper varme, og vil ikke hindre at rør fryser i svært kalde temperaturer. Enhver strøm av kald luft å kontakte et rør reduseres betydelig effektiviteten av isolasjonen.

Installer elektriske rør varmekabel (tilgjengelig hjemme sentre og jernvareforretninger) på noen rør som går gjennom svært kalde områder. Sørg for å bruke bare "børsnoterte" kabel-produkter, som for eksempel de som er godkjent av Underwriters Laboratories, og følg produsentens anvisninger nøye. Feilaktig installasjon og drift av varmekabler kan utgjøre en brannfare.

Hint

En varmtvannsrøret går gjennom en uisolert eller uoppvarmet området kan fryse like solid som en kaldtvannsledning, slik beskytte både varmt og kaldt vann rør i noen av disse stedene.

Dersom det kalde været beveger seg i før du har en sjanse til å beskytte rørene, er en midlertidig løsning å la kraner kjører bare en vedlikeholdslading, siden rennende vann ikke vil fryse så raskt som fortsatt vann.

Holde hjemmet oppvarmet til 55 grader eller mer til alle tider. Åpne skapdører for å avdekke under vasken rør til innendørs varme i kaldt vær.

Noen forsikringer dekker ikke vannskader til ditt hjem forårsaket av sprukne rør. Hvis du forlater hjemmet ditt for en lengre tid i den kalde årstiden, er det best å tømme alt vannet fra vannrør. Slå av hoved stengt av på vannforsyning, deretter åpne kranene for å drenere vannet linjene. Husk å slå av varmtvannsbereder i tillegg.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-unngar-du-at-rorene-ikke-fryser/ "

相关文章!
 • Slik unngår du at vannrør ikke fryser i vinter Slik unngår du at vannrør ikke fryser i vinter
  - 阅 0

  Enten vannet kommer fra en brønn eller byen, går det huset kaldt. Forebygging av denne kalde vannet blir til is i rørene nærmest innløpet av vann tar en liten mengde av arbeid, men kan spare dyre reparasjoner skal et rør fryse og pause. Du trenger El

 • Slik unngår Vel vannet i å fryse Slik unngår Vel vannet i å fryse
  - 阅 0

  Forsyne huset med testet, høy kvalitet godt vann er en måte å spare penger og samtidig redusere karbonutslipp. Dessverre er rør mellom brønnpumpen og ditt hjem vanligvis plassert utendørs, og over bakken, og dette gjør dem utsatt for frost om vintere

 • Slik unngår Frost buildup i en fryser Slik unngår Frost buildup i en fryser
  - 阅 0

  Fryser frost kan føre til ubehagelig lukt, fryser-brent mat og begrenset lagringsplass. Frost oppstår når fuktigheten i luften berører den frosne fordamperen spoler, kondenserer og deretter fryser. Frostfritt frysere komme med tidsbestemt eller tempe