Amopage

Slik unngår du at flomvannet fra å komme inn

- Views 0
Advertisement

Slik unngår du at flomvannet fra å komme inn


Flom er vanlige naturkatastrofer som påvirker små samfunn, hele byer eller noen ganger et helt land. Når flomvannet kommer innendørs, kan de mest betydelige skader skje. De som bor i flomutsatte områder bør ta initiativ til å forberede sine hjem for potensiell flom for å unngå personlige tap. Flom kan skje uten forvarsel og kan oppstå når som helst på året.

Du trenger

sandsekker

impregnering sammensatte

Slik unngår flomvannet fra å komme inn

Hev bygge og forsterke den ved hjelp av en av flere metoder foreslått av Federal Emergency Management Agency. FEMA hefte om å heve flomutsatte boliger kan bli funnet på på FEMA hjemmeside. Alternativene inkluderer heve hele fundamentet og plassere en høyere støtte under det, samt å legge på boareal på et høyere nivå av hjemmet og gjøre flomutsatte deler unødvendig for å leve.

Plasser sandsekker eller bjelker, stablet høyere enn flomvannet ville forventes å øke, over områder utenfor og bort fra bygningen for å hindre strømmen av vann fra å nå huset. Stable en rad av poser eller trebjelker i en linje ved siden av hverandre på tvers av området hvor vann er tilbøyelige til å nærme. Stable neste lag på toppen sikkert og vinkel provisorisk vegg i en retning som ville føre vann til å rulle unna, eller rundt bygningen. Denne typen vann blokkering kan hindre betydelig skade på interiøret i din bolig.

Tett veggene i noen kjellere med lav-nivå etasjer med en vanntetting sammensatt for å hindre utlekking fra mettet jordsmonn. Bruk et produkt som Masterseal 340, Chemrix eller ChemMasters og børste den på i tykke, jevne strøk. Forbindelsene er helt vanntett, men vil ikke bøye. Hvis det er skiftende i din foundation eller vegger, kan sprekker åpne opp og tillate sigevann.

Rens takrenner regelmessig og holde rusk av taket for å tillate fri flyt av vann ned i avløp. Hvis takrenner er tilstoppet med løv og rusk, kan flomvannet sikkerhetskopiere og muligens føre lekker inn i bygningen ovenfra.

Hint

Hev elektriske paneler til et område ovenfor potensielle flomnivåer hvis du bor i et flomutsatte område.

Se på TV eller lytte til vær radioer under stormer å holde seg à jour med skiftende værforhold.

Identifiser demninger i ditt område, og vet hva som kan skje hvis en av dem svikter.

Bli kjent med lokale evakueringsplaner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-unngar-du-at-flomvannet-fra-a-komme-inn/ "

相关文章!