Amopage

Slik unngår du at arbeidsrelaterte ulykker

- Views 1
Advertisement

Slik unngår du at arbeidsrelaterte ulykker


On-the-job skader resultere i mer enn bare dagsverk tapt. Økende kostnader å behandle og rehabilitere disse typer skader gjør forebyggende utdanning en nødvendig del av opplæring av ansatte. Enkelte selskaper tilbyr forebyggende instruks om å bidra til å forhindre arbeidsrelaterte ulykker. Det kan være i beste interesse for arbeidsgivere til å gi slike klasser som en del av den ansattes velvære plan. Følg disse trinnene for å holde deg trygg på jobb.

Du trenger

Datamaskin med Internett-tilgang

Lær å forebygge arbeidsrelaterte ulykker

 • 1

Bruk riktig sikkerhetsutstyr, som beskyttende hodet utstyr og briller med korrekte sikkerhets skjold, ved arbeid på farlige arbeidsplasser.

2

Sørg for å vie din fulle oppmerksomhet til arbeidsoppgaver som krever fysisk løft. Ofte ulykker kunne vært forhindret dersom arbeidstaker hadde vært betalende riktig oppmerksomhet til oppgaven.

3

Be om hjelp hvis du føler et objekt er for tung å løfte. Bruk av fadderordning hjelper fordele vekten av vanskelige eller store gjenstander og gir mulighet for sikker bevegelse.

4

Bruk en ryggvarmer for å forebygge skader. Relativt rimelige ryggstøtter kan bæres over klær for å oppmuntre til riktig ergonomi.

5

Lær mer om hvordan du bruker fysioterapi for å gjenopprette fra en arbeidsulykke fra "American Physical Therapy Association" hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Gjenkjenne yrkesskade

1

Vær oppmerksom på smerte. Smerte er kroppens umiddelbare reaksjon til skade. Hvis du føler plutselig smerte etter å ha fullført på arbeidsoppgavene, avbryte arbeidet og varsle en veileder.

2

Vær oppmerksom på at enkelte arbeidsplasser kan føre til bestemte typer skader eller belastninger som følge av repeterende bevegelser. For eksempel, er carpal tunnel skade utbredt blant supermarked kasser fordi repeterende bevegelser er en del av deres daglige jobb.

Fokus på Injury fra et selskap perspektiv

1

Se til å gjennomføre en sikkerhets forebyggende program som et krav for ansatte som bruker industrimaskiner som sager, spikerpistoler og post-hulls graveredskap.

2

Kjøpe nødvendig sikkerhetsutstyr og førstehjelpspakker. En god regel er å ha ett sett for hver 30 ansatte.

3

Forvent at en ansatt vil trenge litt fri fra jobb eller fysioterapi etter en skade. Det kan være nødvendig for den ansatte å bli hjemme for å tillate en skade tid å gjenopprette.

Hint

Lær å gjenopprette fra arbeidsrelaterte ulykker trygt ved hjelp av fysioterapi.

Hvis du er skadet, må du ikke bruke fysioterapi som en erstatning for medisinsk behandling, spesielt i krisesituasjoner. Hvis du opplever moderat blødning eller personskade gå til nærmeste sykehus.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-unngar-du-at-arbeidsrelaterte-ulykker/ "

相关文章!
 • Slik unngår du at Kitchen Ulykker
  - 阅 0

  Kjøkkenet er en av de viktigste stedene i hjemmet for ulykker. Med risikofaktorer starter med linoleum eller fliser, matlaging aktiviteter, elektrisk og vannforbruk og mengden av skarpe redskaper i de fleste ethvert kjøkken, er det ingen overraskelse

 • Slik unngår Dining Room Ulykker
  - 阅 1

  Slik unngår Dining Room Ulykker. De fleste spisestue ulykker er mat-relatert, for eksempel sølt vin og saus-farget løpere. Men akkurat som i alle andre rom i huset, kan en rekke ting føre til personskade. Helse og sikkerhet bør være et hovedanliggend

 • Slik unngår du at leversykdom Slik unngår du at leversykdom
  - 阅 2

  Leveren ofte blir neglisjert før noe går galt. Når den gjør det, og leveren er infisert eller skadet, resultatene er ofte ganske alvorlig. Gitt at denne største organet i kroppen tjener så mange funksjoner for å opprettholde livet, er det viktig å fo