Amopage

Slik tilpasser gratis e-kort

- Views 2
Advertisement

E-kort er virtuelle kort som du kan sende til venner og familie via e-post. Du kan sende en ecard å feire nesten enhver anledning, og mange steder kan du tilpasse kortet ved å velge et bilde, endre musikken eller legge til din egen hilsen.

Bruksanvisning

Velg et nettsted som lar deg opprette en gratis tilpasset ecard. 123Greetings.com, MyPunchbowl.com og Things-To-Say.com er alle områder som lar deg tilpasse et kort på forskjellige måter for gratis.

Velg riktig anledning for kortet ditt, hvis du blir bedt om.

Legg til et bilde på den tilpassede ecard. Klikk på "Browse" for å velge et bilde fra datamaskinen din, eller lim inn nettadressen til bildet i den aktuelle boksen.

Velg musikk å gå med kortet hvis området har det som et alternativ. Du kan være begrenset til valg av musikk som nettstedet tilbyr. Hvis du har lov til å laste opp din egen musikk, klikk på "Browse" og velg lydfilen du vil bruke fra datamaskinen.

Velg en bakgrunn for kortet ditt. Du kan vanligvis velge mellom en vanlig farget bakgrunn eller et tema bakgrunnsbilde.

Skriv inn teksten du vil ha vist på kortet. Velg skriftstørrelsen, ansikt og farge fra alternativene presentert av nettstedet som du bruker.

Skriv inn mottakerens kontaktinformasjon, og skriv inn informasjon for å identifisere deg selv som avsender. Klikk på "Send" for å sende kortet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-tilpasser-gratis-e-kort/ "

相关文章!
 • Slik tilpasser gratis maler for eBay Slik tilpasser gratis maler for eBay
  - 阅 0

  Å bygge en attraktiv og effektiv auksjon på eBay krever ikke nødvendigvis at du har Web kompetanse og evne til å designe din egen mal. I stedet kan du laste ned gratis eller betalt maler som passer din spesielle stil, og gjøre små justeringer her og

 • Hvordan sende gratis e-kort Hvordan sende gratis e-kort
  - 阅 0

  E-kort er stor for bursdager, helligdager og andre anledninger. Gratis E-kort er lett tilgjengelig over hele internett. Følg fremgangsmåten nedenfor for å finne ut hvor du finner finner dem og hvordan du sender dem. Du trenger Internett Bruksanvisnin

 • Hvordan sende gratis Thanksgiving kort Hvordan sende gratis Thanksgiving kort
  - 阅 0

  Med porto stadig økende, e-kort er et utmerket alternativ til tradisjonelle tilsendt hilsener. En rekke forskjellige selskaper tilbyr nå e-kort gratis, inkludert Hallmark, den mest gjenkjennelige navn i kort industrien. Med hver e-kort nettsted som t