Amopage

Slik tilpasser et debetkort

- Views 0
Advertisement

Et debetkort er utrolig viktig for mange mennesker, og kan bli brukt flere ganger om dagen på matbutikk, gatekjøkken eller for mange andre raske transaksjoner. Fordi debetkort blir brukt så ofte, mange kortholdere ser etter måter å tilpasse kortene sine. Mange finansinstitusjoner tillate debetkortholdere å tilpasse kortene sine for å vise fram sine personligheter.

Du trenger

Digitalkamera

Bruksanvisning

Ta noen bilder med et digitalt kamera av noen bilder for mulig bruk som kortet bakgrunnen. Endre et debetkort bakgrunn til en tilpasset valget bilde er den vanligste måten at eierne tilpasse sine debetkort.

Kontakt din debetkortselskap og be om eventuelle tilgjengelige tilpasse alternativer. Mange finansinstitusjoner, inkludert Bank of America, Wells Fargo og Capital One, tillate debetkortinnehavere å laste opp personlige bilder eller velge fra et lager bildebiblioteket.

Spør en representant om regler som utelukker noen bilder. For eksempel lar Farmers Insurance Group Federal Credit Union medlemmer til å tilpasse sine debetkort, men nekter å godta et bilde med et telefonnummer, fotografier av kjendiser eller offentlige personer, bilder anses å være uanstendig eller fotografier med alkohol, tobakk eller skytevåpen.

Send dine valgte bildefiler til debetkortselskap eller laste opp bildene på nettet, hvis selskapet har en online opplasting verktøy. Last opp ditt bilde eller firmalogoen til selskapets hjemmeside og følge den aktuelle prosedyren for å bruke bildet til debetkort bakgrunn og bestiller en ny debetkort. Alternativt kan du også velge et bilde fra et lager bildebiblioteket, ofte tilgjengelig for debetkort tilpasning fra finansinstitusjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-tilpasser-et-debetkort/ "

相关文章!
 • Slik tilpasser en bil i GTA IV
  - 阅 0

  Tidlige utgivelser fra utviklerne av «Grand Theft Auto" spillserien antydet at det ikke ville være mulig å tilpasse bilene i «GTA IV». Designerne kan ha styrtet inn i press, eller de kan ha vært slippe feilinformasjon bevisst. Uansett, det er tilpasn

 • Slik tilpasser nettadresser i "Joomla!"
  - 阅 0

  "Joomla !," som standard skaper ikke kanoniske Web-adresser. Kanoniske uniform resource locator bruke beskrivende ord, ofte atskilt med bindestreker eller understrek, i motsetning til en søkestreng. "Joomla!" gjør imidlertid gi mulighe

 • Slik tilpasser en Harley Davidson Road kong Classic Slik tilpasser en Harley Davidson Road kong Classic
  - 阅 0

  Tilpasse motorsykler har vært vanlig siden 1940-tallet, og det er mange ting du kan gjøre for å tilpasse sykkelen. Harley Davidsons har vært i forkant av denne bevegelsen, og til tross for at kanskje den mest populære og ikoniske merket i motorsykkel