Amopage

Slik tester en PHP Contact Form i XAMPP

- Views 21
Advertisement

Slik tester en PHP Contact Form i XAMPP


Nybegynner PHP programmerere og proffer både bruke XAMPP som en måte å teste skript på sine egne datamaskiner før du gjør endringer til nettsteder på live servere. XAMPP kommer med "LAMP stack" (Linux, Apache, MySQL og PHP) uten å måtte kjøre på Linux, men det kan. Du kan installere den på både Windows- og Mac-maskiner. XAMPP lar deg teste PHP på datamaskinen, men programmerere kan få problemer når du tester kontaktskjemaer som krever en e-postserver. Slå på Mercury Mail i XAMPP vil løse dette problemet.

Bruksanvisning

Klikk "Start" og skriv "XAMPP" i søkeboksen. Velg "XAMPP Control Panel" og trykk "Enter" for å laste programmet. Klikk "Start" ved siden av både "Apache" og "Mercury" for å få webserveren og Mail-serveren kjører. Du trenger både å teste PHP skjemaer i XAMPP.

Åpne din PHP skjemaet i en kode editor eller i Notepad. Finn den første formen koden og se på sin handling attributt:

<Form method = "post" action = "processform.php">

Dersom handlingen er lik det samme navnet som PHP kontaktskjemaet fil du åpnet, så må du redigere filen. Åpne filen som er angitt som handlingen for skjemaet. Du har kanskje allerede riktig fil åpnes hvis handlingen filnavn samsvarer med kontaktskjemaet filnavn.

Finn den delen av koden som angir hvor skjemaet sendes. Ofte er dette tildelt en variabel kalt "$ til", men du kan finne variabelnavnet i første variabel oppført i "mail ()" -funksjon.

Endre e-postadressen til "admin @ localhost" og lagre filen. XAMPP gir denne e-postadressen til deg for å teste med sin Mercury Mail server.

Åpne en Chrome eller Firefox nettleser med "Web Developer" og "Firebug" add-ons installert. Gå til kontaktskjema og fyll ut feltene. Skriv "send" og se hva formen gjør. Du kan legge til denne koden i skjemaet håndtering PHP-kode for å generere testmeldinger:

if (mail ($ til, $ emne, $ kommentar, $ overskrifter)) {

echo '<p> Hei, det gikk gjennom! Takk, ' . $ _POST [ 'Navn']. '. </ P>';

} Else {

echo '<p> Beklager! Fungerte ikke </ p>. ';

}

Hint

Skriv "localhost" i nettleseren din og klikk på "Mercury Mail" på menyen til venstre for å finne ut mer om hva som Mercury Mail kan gjøre.

Arbeid i en kode editor med linjenumre og farget kode for best resultat. PHP feil vil fortelle deg hvilken linje med kode for å fikse, og telle linjer med kode i Notepad er en kjedelig oppgave.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-tester-en-php-contact-form-i-xampp/ "

相关文章!
 • Slik fjerner en Broken Contact Lens Slik fjerner en Broken Contact Lens
  - 阅 3

  I tidligere tider ble kontaktlinser laget av glass og generelt kom i størrelsen på hele øyeeplet. Skulle en av disse objektivene bryte i øyet, kan det vise seg å være en alvorlig fare. Men i dag, moderne kontakter er laget av bedre materiale. Moderne

 • Slik kjører du en PHP fil i XAMPP Slik kjører du en PHP fil i XAMPP
  - 阅 0

  XAMPP pakke med Web utviklingsverktøy, skapt av Apache Venner, er det enkelt å kjøre PHP (Personal Home Pages) skript lokalt på maskinen din. Manuell installasjon av en webserver og PHP krever inngående konfigurasjon kunnskap, men å installere XAMPP

 • Slik finner du ut Contact Lens Strength Slik finner du ut Contact Lens Strength
  - 阅 3

  Din kontaktlinse resept er like, men ikke akkurat det samme som din brille resept. Når du har en eksamen for kontakter, øyelegen vil gjøre en undersøkelse kalt en brytning og en kontaktlinse montering. Beslaget omfatter måling overflaten av øyet. Din