Amopage

Slik starter en trening virksomhet

- Views 13
Advertisement

Slik starter en trening virksomhet


Starte en trening virksomhet innebærer å vurdere dine egne ferdigheter og legitimasjon, utvikle en forretningsplan og sette opp en gebyrene. Som konsulent kan kjøre seminarer, workshops eller gjennomføre andre typer treningsøkter være en lukrativ anvendelse av de ferdighetene du har utviklet i bransjen gjennom årene.

Bruksanvisning

 • 1

Kontroller at du har tilstrekkelige økonomiske ressurser til å kjøre den nye virksomheten, typisk nok til å dekke dine personlige levende og forretningsmessige utgifter for ett år.

2

Utvikle virksomheten ferdigheter ved hjelp av ressurser som Small Business Administration nettsted for å sikre at du effektivt kan kjøre, administrere og markedsføre trening virksomhet. Sikre din trening utvikling og levering ferdigheter møte industristandarder. Bruk ressursene som American Society for opplæring og utvikling hjemmeside. Også bruke din kompetanse i bestemte områder, for eksempel mellommenneskelige ferdigheter, utvikling av maskinvare eller programvare design for å være i stand til å tilpasse dine egne kurs.

3

Lag en forretningsplan. Definer ditt oppdrag, kompetanse, konkurransefortrinn og markedsføringsstrategi. Bestem deg for hvordan du vil strukturere virksomheten din. Tilby dine tjenester til organisasjoner og gi opplæring på sine steder. Eller sette opp din egen plassering og invitere deltakerne til å registrere og delta. Tilby personlig coaching og mentoring økter i ditt område av ekspertise.

4

Utvikle opplæringsmateriell for klasserommet og eget tempo tilbud. Bruk desktop publishing verktøy som Microsoft Office Word og PowerPoint, samt redigering programvare som artikulere eller Adobe Captivate å produsere demonstrasjoner, simuleringer og podcaster. Standard sett av opplæringsmateriell inkluderer en student guide, instruksjons presentasjoner, jobb hjelpemidler og hurtigreferansekort. Ha en liste over relevante ressurser.

5

Avtal å leie eller kjøpe steder å tilby dine økter. Space at samfunnet sentre, kan høyskoler eller treningssentre i ditt område være tilgjengelig til en lav kostnad. Sørg for at disse stedene gi tilstrekkelige ressurser (for eksempel bord, stoler og datamaskiner) for å støtte dine økter.

6

Bruke Internett og andre medier (for eksempel print, tv og radio) for å annonsere dine tilbud. Bruk sosiale medier teknologi som wikier, blogger og fora for å fremme din trening kompetanse. Bruk webkonferanser verktøy som Microsoft Live Meeting for å gi avstand-læring alternativer som nå et globalt publikum.

7

Nettverk med andre opplærings bedrifter, konsulenter og kunder for å finne ut hva folk gjør, hva trening behov og gebyrstrukturer eksisterer.

8

Etablere et konkurransedyktig gebyrstruktur. Betalt per time, deltaker eller økt, avhengig av hva som er fornuftig for situasjonen. Administrere fakturering og regnskap ved hjelp av populære tjenester som PayPal.

9

Volunteer i samfunnet for å få eksponering og dele din kompetanse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-trening-virksomhet/ "

相关文章!
 • Slik kjører du en trening virksomhet
  - 阅 3

  Hvis du har kompetanse på et bestemt felt, kan du bruke denne kunnskapen til å starte en trening virksomhet. Via Internett, kan du utvide din trening virksomhet til online kunder. Det tar ikke mye programvare for å begynne treningen på nettet for stu

 • Hvordan sette opp en trening virksomhet
  - 阅 1

  Training bedrifter gir en sårt tiltrengt service til næringslivet for øvrig. De er designet for å hjelpe noen bransjens personell bedre sin styring og ledelse ferdigheter, mens økt moral og personlig trygghet. En trening virksomhet kan gi veiledning,

 • Slik starter en utleie virksomhet
  - 阅 0

  Du kan starte en leiebil virksomhet som er så liten som en enmannsbedrift eller så stort som et par dusin ansatte. Men, uansett størrelse, det er skritt du må ta for å bli tatt på alvor. Du trenger å bli sett på som en dyktig profesjonell for utleie