Amopage

Slik starter en privat praksis

- Views 1
Advertisement

Slik starter en privat praksis


De fleste av oss begynner å jobbe for noen andre, eller en stor bedrift aksjeselskap. Slikt arbeid gir erfaring, men drømmen for mange er å finne ut på egen hånd ved å starte en privat praksis. Ikke alt arbeid gir seg til privat praksis arbeid, men leger, tannleger, private etterforskere, rådgivere, journalister og mange andre med kompetanse kan starte sin egen private praksis og tjene til livets opphold ved å gjøre det.

Bruksanvisning

Tjen legitimasjon. Før selv vurderer en privat praksis av noe slag, må du tjene legitimasjon eller sertifiseringer for å for å utøve yrket. Dette kan være en lavere eller høyere grad, eller det kan bety å gå gjennom et kurs for sertifisering. Jo flere legitimasjonen du besitter, jo mer troverdighet du har når du starter din egen privat praksis.

Få erfaring. Etter å tjene legitimasjon, er det en god ide å ikke starte privat praksis før du har fått betydelig erfaring i feltet av bestrebelser. Arbeide for en person eller en bedrift i ditt yrke der du kan få opplevelsen utover det du har lært på skolen. Få hands-on trening fra fagfolk og gjøre det med en vilje til å lære alt du kan fra de med mer erfaring. Jo mer erfaring du får nå, jo mer tillit du har når du starter en privat praksis når du vil være på egen hånd.

Bli med profesjonelle organisasjoner. Nettverk holder deg i spillet. Selv med en privat praksis, må du assosiert med, og fortsette å lære fra dem i yrket. Bli med nasjonale og lokale profesjonelle organisasjoner og opphold involvert. Også bli involvert med lokale filialer av nasjonale eller internasjonale organisasjoner i næringslivet som arbeider sammen til beste for samfunnet. Mye av arbeidet kan komme fra andre fagfolk som passerer på informasjon eller potensielt arbeid.

Oppfylle bestemte krav. Hver profesjon og virksomheten har bestemt by, stat og føderale krav som må oppfylles. Start med de offisielle hjemmesidene til hver for informasjon og for å laste ned skjemaer for eksempel program å kreve moms. En du starter en privat praksis, er det også en god ide å leie en advokat for å bekrefte at papirene er i orden og krav oppfylles.

Telle pris. Sier en privat praksis koster penger. Sett sammen en økonomisk plan som inkluderer utgifter for minst et år, forventninger, mål og en tidsplan. Utgifter kan inkluderer leie, møbler, profesjonelle forsyninger, telefon, datamaskin med egnet programvare, verktøy, kjøretøy, forfremmelse kostnader og så videre. Kostnaden kan inkludere full-eller deltidsansatte som assistenter eller sekretærer. Kostnadene vil avhenge av yrke og spesielle omstendigheter.

Informere offentligheten. Som du starte en privat praksis, må du bygge opp en kundekrets. La andre fagpersoner, familie, venner og media vet at du er åpen for business Siden du har en privat praksis, kan du ikke være avhengig av noen andre til å kommunisere med kundene. Lær å samhandle på en personlig, omsorg basis. Gi god service vil trekke gjenta kunder til privat praksis.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-privat-praksis/ "

相关文章!
 • Slik starter en privat praksis i sosialt arbeid
  - 阅 0

  Sosialarbeidere er snakk psykoterapeuter. Psykiatere i dag, vanligvis diagnostisere, foreskrive og overvåke medisiner. Psykologer vanligvis gjør diagnostisk testing. Noen psykiatere og psykologer gjøre samtaleterapi, men ikke ofte. Sosialarbeideren i

 • Slik starter en privat praksis i psykisk helse
  - 阅 0

  Psykologer, rådgivere og andre psykiske helsearbeidere har muligheten til å sette opp en privat praksis & mdash; forutsatt at de oppfyller statlige krav til å gjøre det. Etter å ha din egen private praksis kan gi deg frihet til å sette dine egne time

 • Slik starter en privat praksis i psykologi Slik starter en privat praksis i psykologi
  - 阅 1

  Starte egen praksis kan maksimere talent som profesjonell psykolog. Du kan også utvide et bredere rekkevidde for å hjelpe andre, samt skape et nettverk som er lett tilgjengelig for publikum. Ved å ansette alle metodene nedenfor, kan du utvikle en lan