Amopage

Slik starter en non-profit-museet

- Views 0
Advertisement

Slik starter en non-profit-museet


Et museum trenger ikke å være nonprofit, selv om de fleste er. Som en non-profit, kan museum akseptere fradragsberettigede gaver fra sponsorer eller offentligheten. Museet kan fortsatt tjene penger, men kan ikke dele overskuddet med eiere eller givere. Du må danne et aksjeselskap, trust eller lignende organisasjon, deretter registrere med statlige myndigheter som en non-profit. Du må også finne styremedlemmer, samle inn penger og velg en plassering for museum.

Oppnevne styret

Når du filen staten papirene for non-profit, må du nevne et styre. Det kan inneholde selv. Styret forvalter museets drift og penger til beste for institusjonen, i stedet for personlig vinning. Noen stater tillater én person boards, mens 23 stater krever et minimum av tre styremedlemmer. Etablerte museene har formelle prosedyrer for å nominere styremedlemmer, men når du starter opp, kan du rekruttere dem selv. Se etter potensielle styremedlemmer du tror vil ha lidenskap for jobben, ferdigheter til å hjelpe leder Museum midler og tid til jevnlige møter.

Ikke for profitt

For mange givere, være i stand til å skrive av donasjoner er et insentiv til å skrive sjekker eller donere utstillinger. Etter at du innlemme som en non-profit du må søke til skattemyndighetene for 501 (c) 3 veldedig-organisasjon status å gi donasjoner egenandel. Kvalifisering som en 501 (c) 3 krever at du organisere og drive din museum for bestemte formål i offentlighetens interesse - vitenskaplig, religiøst eller pedagogisk, for eksempel. Skattemyndighetene kan du filen på nettet.

finne penger

Donasjoner er den største kilden til penger for museer - om lag en tredjedel av museum inntekt - som er grunnen til å bli 501 (c) 3 er så viktig. Givere spenner fra enkeltpersoner til selskaper og stiftelser. En fjerdedel av den typiske museum inntekter kommer fra offentlig støtte, hovedsakelig donasjoner eller tilskudd fra statlige og lokale myndigheter. Museer også få inntekter fra opptak avgifter, gavebutikker, og leie plass for arrangementer. Museer med begavelser investere pengene for å generere ekstra inntekter; legater står for 12 prosent av museene inntekt i gjennomsnitt.

Administrere en Endowment

Et legat er en pool av penger reservert for å investere. Avkastningen på investeringene kan gi en jevn strøm av finansieringen langt inn i fremtiden, i stedet for å stole bare på donorer. Begår penger til investeringer kan redusere beløpet du har å bruke på ordinær drift eller ekspansjon. Standarden i museet verden er å trykke fem prosent av begavelse for å tilbringe hvert år, og spare resten. Heve penger utenfor en begavelse gir deg større fleksibilitet, og mange ikke-profitt klare seg uten en.

Building Support

Noen grunnleggerne starte arbeidet med pengeinnsamlingen før museet er også åpen. For et lokalhistorisk museum, kan du være i stand til å trekke donasjoner fra lang tid beboere i samfunnet, spesielt hvis du har virkelig verdt utstillinger. Jo større krig brystet, jo lettere vil det være å fremme museet og finne et egnet sted. Dette er det punktet hvor din skattefri status kommer hendig. Etter museet er åpent, kan du lade opptak, eller sette opp en gavebutikk eller kafeteria på stedet.

Velge et hjem

For å tjene samfunnet, trenger din museum et sted å stille ut sin samling. Det må være stor nok til å huse utstillinger, vise dem frem godt og har plass for besøkende. Du trenger et sted hvor de fremtidige kostnader - boliglån eller lease betalinger, verktøy, sikkerhet - ikke vil løpe fra dine fremtidige donasjoner. Det er viktig at du finner et sted der frivillige og besøkende kan nå det enkelt. Du ønsker også et sted du kan bo langsiktig uten å bekymre deg for å måtte flytte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-non-profit-museet/ "

相关文章!
 • Slik starter en non profit organisasjon med Grants
  - 阅 0

  Det kan være en veldig givende opplevelse å starte en non-profit organisasjon. Putting lidenskaper til å arbeide for en konkret organisasjon som kan hjelpe mennesker, miljø eller dyr som ikke bare hjelper deg videre dine personlige årsaker, men også

 • Slik starter en non-profit gruppe for en klasse Reunion Slik starter en non-profit gruppe for en klasse Reunion
  - 阅 0

  Hvis du kjører en klasse reunion, kan du bruke din personlige bankkonto som en måte å samle og spre midlene, men for anstendighet skyld, er det en god idé å åpne en non-profit-konto. Du trenger ikke å gå gjennom den lange og kompliserte prosessen med

 • Slik starter en non-profit Support Group
  - 阅 0

  Du ønsker å starte en non profit støttegruppe for å hjelpe mennesker i samfunnet, men du vet ikke hvordan du skal gå om det. Her vil du lære de grunnleggende trinnene for å planlegge din non profit støttegruppen samt lære det bak-kulissene juridiske