Amopage

Slik starter en kristen Nyhetsbrev

- Views 0
Advertisement

Skrive og distribuere en kristen nyhetsbrev er i utgangspunktet ikke mye annerledes enn å skrive en forretningsplan nyhetsbrev. Christian nyhetsbrev er ofte gratis, i motsetning til bedriftens nyhetsbrev som vanligvis kreve en abonnent honorar. Også lesere publikum for en kristen nyhetsbrev er vanligvis kirkegjengere, krever nyhetsbrev materiale for å appellere til den aktuelle målgruppen. Selv om det er utfordrende, er det ikke umulig å starte en kristen nyhetsbrev.

Du trenger

Papir

Høy kvalitet skriver

Liste over artikler fra bidragsytere

Liste over potensielle annonsører

Bruksanvisning

 • 1

Finn ut hvilken målrette markedet du tar sikte på markedsføringstiltak mot. Selv om de kristne vil typisk være den første målgruppe, kan det være lurt å vurdere å skrive for å appellere til de av din nisje markedet hvis du finner ut at det er fordelaktig.

2

Finn ut om du vil selge annonseplass og hva som reklame frekvensen vil være. Beregn din annonse priser basert på papir og skriverkostnader, farge (blekkpatroner), porto og andre forretningsmessige variabler. Ta alle utgifter i betraktning som er relatert til nyhetsbrev for å bestemme annonsekostnader.

3

Bestem om du vil skrive alle nyhetsbrev artikler selv eller akseptere artikkelen innsendinger. Hvis du godtar artikkelen innleveringer, forsyne potensielle forfattere med en forfatter retningslinje sitat.

4

Bestem hvor lenge du vil nyhetsbrev for å være. Vanligvis er et nyhetsbrev fra 2 til 8 sider i lengde, men kan være lengre avhengig av stil og behov nyhetsbrevet.

5

Skriv nyhetsbrevet til et utgivelsesprogram som Adobe Pagemaker eller Microsoft Publisher.

6

Fordel nyhetsbrev via nettet eller skrive til din målgruppe.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-kristen-nyhetsbrev/ "

相关文章!
 • Slik starter en kristen bokklubb Slik starter en kristen bokklubb
  - 阅 1

  Hvis du elsker å lese og lengter etter å diskutere de interessante aspektene av bøkene du leser, er du sannsynligvis vurderer å starte en bokklubb. Som en kristen, du tenker at du har lyst til å engasjere seg likesinnede mennesker. Du trenger Et sted

 • Slik starter en kristen skole
  - 阅 0

  Starte en kristen skole er en prosess som vanligvis tar ca 6 måneder til et år. Det kan være en relativt smertefri prosess, spesielt hvis det er en kollektiv innsats som involverer andre foreldre, samfunnsledere og en kirke kropp. Det vil sannsynligv

 • Slik starter en kristen Bookstore & Cafe Slik starter en kristen Bookstore & Cafe
  - 阅 0

  Åpne en kristen bokhandel og kafé kan du oppfylle dine drømmer om å starte din egen virksomhet, mens på samme tid å hedre din religiøse tro. De første to eller tre år vil være utfordrende, og du vil bli pålagt å jobbe lange timer for lite lønn. Likev