Amopage

Slik starter en Klimaanlegg Reparasjon Forretnings

- Views 0
Advertisement

Slik starter en Klimaanlegg Reparasjon Forretnings


I stater med varmt klima, er air condition en nødvendighet. Folk i stater som Florida og Texas rett og slett ikke kan gå uten en fungerende klimaanlegg enhet. Disse apparatene er dyrt å erstatte, så de fleste huseiere velger å prøve å fikse dem før springing for en ny enhet, som gir en blomstrende kundebase for deg å tjene.

Bruksanvisning

 • 1

Sjekk med staten for å se hva slags lisens klimaanlegg reparasjonsservice måtte trenge. Mange land krever sertifisering i HVAC reparasjon og installasjon for ansatte i denne type virksomhet. Selskapet selv kan trenge en entreprenør lisens registrert i fylket ditt for operasjonen.

2

Tenk på et navn og registrere den med staten. Designe en logo og få visittkort trykt opp.

3

Motta utstyret du trenger for reparasjon virksomhet. Du trenger en lastebil eller varebil, samt alle nødvendige verktøy for å betjene et klimaanlegg. Dette inkluderer Freon og den nyere Puron kjølemiddel.

4

Kom opp med en prisliste for forskjellige tjenestene du tilbyr. Selvfølgelig, noen reparasjoner koster mer enn andre, og det er viktig å være up-front med kundene dine før du fullfører noe arbeid.

5

Markedsføre virksomheten i ditt område. Snakk med eiendomsforvaltning selskaper for å få på sine leverandørlister. Også prøve å få kontrakter med kommersielle grunneiere. Se om du kan få arbeid fra et hjem garanti selskapet. Dele ut visittkort og sette en oppføring i den lokale telefonboken.

6

Start ut av deg selv og ansette medarbeidere når du får så opptatt at du ikke kan håndtere volumet alene. Din air condition reparasjon virksomhet kan virkelig ta av, hvis det er det du ønsker. Alternativt kan du velge å bo små og tjeneste bare kontoene du allerede har.

Hint

Vurdere å gjøre duct rengjøring samt klimaanlegget reparasjon. Forebyggende vedlikehold er en stor ekstra tjeneste å tilby.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-klimaanlegg-reparasjon-forretnings/ "

相关文章!
 • Slik starter en gressklipper reparasjon Forretnings Slik starter en gressklipper reparasjon Forretnings
  - 阅 0

  Hvis du er en mekaniker med kompetanse til å løse små motorer og grasklippere, en liten reparasjon virksomhet kan en fin måte for deg å tjene litt penger på siden eller som en fulltids virksomhet. Starte en liten motor verksted er relativt enkelt og

 • Slik starter en elektronisk reparasjon Forretnings Slik starter en elektronisk reparasjon Forretnings
  - 阅 0

  Folk har blitt mer avhengige av teknologi for underholdning, arbeid og komme rundt. Det innretning blir stadig mer mobile, noe som gjør dem mer anvendelige, men også mer utsatt for skader. High-end elektronikk er dyrt å erstatte, og kan inneholde dat

 • Slik starter en kreditt reparasjon Forretnings Slik starter en kreditt reparasjon Forretnings
  - 阅 0

  Den store resesjonen i 2008 forårsaket tusenvis av amerikanske bedrifter å lukke, lønn å krympe og forlot millioner av amerikanere sliter under knusing forbruksgjeld. Det har også bidratt til nye statlige reguleringer og bankregler som strammet tilga