Amopage

Slik starter en Independent Business

- Views 13
Advertisement

Slik starter en Independent Business


Starte en selvstendig bedrift kan være begynnelsen på å realisere en profesjonell drøm og oppnå økonomisk sikkerhet. Som en uavhengig bedriftseier, kan du kontrollere skjebnen til din virksomhet og trenger ikke å gi fra seg makten til det offentlige i form av lager. Unngå offentlig sektor også gir deg frihet fra statlig kontroll. Du må bygge en god forretningsplan, sikre oppstart midler, finne en plassering og komplette lokale registreringsskjemaer for å få selvstendig virksomhet oppe og går.

Bruksanvisning

Utarbeide en forretningsplan. Uavhengig av hvor du befinner deg, trenger du en gjennomtenkt forretningsplan for å organisere den nye uavhengige selskapets struktur og presentere dine intensjoner til potensielle investorer. Snakk med mer etablerte selvstendige bedriftseiere i din bransje i løpet av forretningsplan skriftlig scenen hvis mulig, som deres kompetanse kan være uvurderlig. Besøk Small Business Administration hjemmeside og ta kontakt med sine skrivetips forretningsplan hvis du tror du kan trenge mer hjelp med dette stadiet (se Ressurser).

Sett opp din egen virksomhet på en god plassering. Bestem deg for hvor den nye selvstendig virksomhet vil bli plassert. Du må skrive en adresse på din bedrift registrering. Du kan bruke hjemmeadressen din hvis du ennå ikke har sikret et kontor eller butikk. Ellers setter opp din egen virksomhet for å være praktisk og attraktiv for kunder og klienter.

Dyrk finansiering hvis din nye selvstendig virksomhet ennå ikke har tilstrekkelig startkapital. Din lokale Chamber of Commerce er et godt sted å starte søket. Spør Chamber of Commerce om tilgjengelige lån og gi muligheter for din bransje. Det er der en forretningsplan kan komme inn i bildet, som du trenger for å presentere det for potensielle hjelpere og investorer.

Finn din nye selvstendig virksomhet "juridisk struktur. Rådfør deg med forretningspartnere hvis aktuelt og velge mellom aksjeselskap, aksjeselskap (LLC) og partnerskap basert på ønsket grad av ansvar.

Velg et navn for den nye selvstendig virksomhet. Ta kontakt med din lokale utenriksminister eller på annen måte business registrering byrå. De kan ha en database med bedriftsoppføringer på deres hjemmeside for å søke ønsket nye firmanavn. Ellers må du kanskje sende inn et skjema for å bestemme ønsket firmanavn tilgjengelighet.

Fullfør den aktuelle registreringsskjemaet basert på den nye uavhengige virksomhetens struktur. Last ned riktig skjema fra din lokale virksomheten registrering tilsynets nettsted. Send det utfylte skjemaet i posten eller levere den personlig til det børsnoterte kontoradresse. Legg ved eventuelle registreringsavgifter med post-i underkastelse.

Søk elektronisk på en-nummer (EIN). Etter å fylle ut skjemaer på nettet, er et tall gitt umiddelbart for å spare til datamaskinen. Sikre dette antallet som dette nummeret vil bli brukt til skatteidentifikasjonsformål.

Hint

Besøk de amerikanske myndighetene Business Link lisenser og tillatelser nettside for å avgjøre hvorvidt den nye selvstendig bedrift trenger en lisens eller tillatelse til å operere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-independent-business/ "

相关文章!
 • Slik starter en Home Business med lite penger
  - 阅 2

  Noen mennesker starte et hjem virksomhet for en ekstra inntekt mens andre forfølge det som en langsiktig drøm å være sin egen sjef. Det er både enklere og vanskeligere enn noensinne å starte et hjem virksomhet med lite penger. Teknologi er det som gj

 • Slik starter en Spa Business i Nigeria
  - 阅 1

  Starte et spa virksomhet i Nigeria kan virke som en ambisiøs, og muligens merkelig, idé. Mens samlet, er Nigeria et utviklingsland med dårlig infrastruktur, er turisme en stor industri og de store byene har lommer av rikdom. Nigeria er et gratis-ente

 • Slik formaterer du en Business Report Slik formaterer du en Business Report
  - 阅 2

  Slik formaterer du en Business Report. Skrive en bedrift er en ubehagelig oppgave for de som ikke liker å organisere og skrive informasjon. Men når du lærer et bestemt format og bruke det i flere forretningsrapporter, forvandler misliker å glede i pe