Amopage

Slik starter en importert møbelbransjen

- Views 0
Advertisement

Slik starter en importert møbelbransjen


Enkeltkunder, store møbler utsalgssteder og detaljhandel bedrifter kjøpe for videresalg fra import forhandlere. Kunder som kjøper møbler fra en import forhandler er alltid søker interessante stykker. Dette gir en god mulighet for en begynnelse møbler import bedriftseier som har spesialisert seg på forskjellige typer møbler eller møbler fra eksotiske land; slik som India eller Egypt.

Du trenger

Datamaskin

Skriver

Faksmaskin

modem

Forretningsplanlegging programvare

Oppstarts midler

lagerplass

Salgsfolk

Telefon

sjef

Bruksanvisning

Få en datamaskin med høyhastighets internettilgang, en profesjonell leter nettsted, skriver, faks og modem. Skriv en forretningsplan, eller bruke forretningsplanlegging programvare for å hjelpe deg. Bestem markedet for importerte møbler, og som kundene dine vil være. Hvis videresalg, minimere konkurransen ved å fokusere på videresalg til steder som ikke har store møbler uttak, spesielt små bedrifter med billige møbler butikker.

Få oppstart midler. Du trenger hovedstaden for å investere i møbler for videresalg, samt utgifter til import av møbler til din posisjon. Figur på Capitol alt fra fem til tjuefem tusen dollar. Starte din bedrift fra hjemmet, som vil eliminere behovet for å leie kontorlokaler eller ansette medarbeidere, inntil bedriften vokser.

Lei lagerplass. Velg et lager som er på et tørt sted; en med en temperaturstyrt miljø, hvis mulig. Møbler, når den er importert til lageret, kan sitte en stund før solgt og må lagres forsvarlig i mellomtiden.

Bestem hva din nisje er, og kjøpe hva slags møbler er en bestselger. Skriv hvilken prosentandel av markedet henvender til virksomheten din. For eksempel kan spesialitet detaljister utgjør en høyere andel i salget, og dette kan eller ikke kan være til nytte for virksomheten. Observere mengden av individuelle kunder som kjøper møbler fra deg, og se om dette er av en høyere andel generelt. Selge direkte til designere og uavhengige møbler butikker kan være mer gunstig for noen med større bedrifter.

Lever møbler i tide, skitt gratis og mynte tilstand. Inspiser alle møblene som kommer inn før den går ut igjen for videresalg. Når møblene er ute av døren, har det firmanavnet på den, og det kommer rundt raskt hvis kvaliteten på møbler og forretningstransaksjon var generelt dårlig.

Fokusere på å selge strategier. Ansette en selger å oppsøke kontakter, og representerer møbler og næringsliv. Har din representant eller selgerne kald samtale fremtidige kunder direkte på telefon. Hold nøye med på all fakturering, bestillinger og alle typer papirarbeid. Hold deg oppdatert på nye kontoer, innsamling av kundefordringer og utgifter.

Bestem om du ønsker å ha møbler forsikret. Lasten forsikring innebærer for alle former for transport og importerte varer. Bruk en bestemt politikk, eller voyage politikk, om å importere elementer fra overordnete bare periodevis. Sjekk tollregler og importavgifter på møbler. Se inn de ekstra kostnadene for den totale mengden av møbler du vil bli importerer. Jo høyere verdien av de varer som importeres vil bety en høyere prosent betales av deg i tollen og importavgifter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-importert-mobelbransjen/ "

相关文章!
 • Slik fjerner Bilder Importert fra en iPhone Slik fjerner Bilder Importert fra en iPhone
  - 阅 0

  IPhone lagrer alle sine bilder og videoer i et område av det interne minnet kalles "Camera Roll". Du kan få tilgang til Kamerarull gjennom fotoprogrammet, eller gjennom iPhones kameraapplikasjonen. Hvis du oppretter et skjermbilde, lagre et bild

 • Hvordan er Die-cast leker laget? Hvordan er Die-cast leker laget?
  - 阅 0

  Die-cast leker bruke ekte metall i formen heller enn bare plast, som er grunnen til at de pleier å være mye tyngre enn sine plast kolleger sammen med opptjening navnet die-cast. Selv om denne prosessen kan dateres tilbake til begynnelsen av 20-tallet

 • Slik reparerer Canvas Patio Furniture Slik reparerer Canvas Patio Furniture
  - 阅 0

  Patio møbler er ofte dekket med seilduk materiale som stoffet er mer holdbart enn innendørs møbler. Alt fra patio stoler, markiser og patio paraplyer er alle typer møbler som er laget av lerret. Og fordi det er tåler utendørs misbruk, de kan ofte få