Amopage

Slik starter en Home Typing Forretnings

- Views 0
Advertisement

Selv om de fleste mennesker i dag har tilgang til en datamaskin, et stort antall fortsatt ikke. Som et resultat, er et hjem typing virksomheten fortsatt en utmerket måte å tjene en deltids-eller full tid inntekt. Studenter, bedriftseiere, forfattere, folk uten datamaskiner, og alle andre som trenger hjelp til å skrive dokumenter, forslag, essays, forskningsrapporter, fortsetter og etc. trenger dine tjenester.

Du trenger

Skrivemaskin

Datamaskin

Skriver

Telefon

Bruksanvisning

Lag ditt hjemmekontor. Ditt første skritt er å skape et komfortabelt arbeid å sette for deg selv. Denne plasseringen kan være hvor som helst i huset, men hvis det er mulig, bør det være reservert strengt for å arbeide med å skrive prosjekter for kundene dine. Kontoret skal ha plass til alle grunnleggende utstyr som en skrivemaskin, en datamaskin, printer, telefon og faksmaskin. Grunnen til at du ikke bare trenger en datamaskin, men også en skrivemaskin, er fordi noen steder kan gi deg skjemaer som må skrives inn. Mange mennesker kvitte seg med sine skrivemaskiner og som et resultat, kan ikke skrive inn på formene når det er nødvendig. I tillegg til grunnleggende utstyr, sørg for at du alltid har rikelig forsyninger av bånd, blekkpatroner og ulike typer papirer på hånden.

Identifiser Target Markets. Store bedrifter og selskaper ikke ville passe regningen. Du ønsker å konsentrere seg om små bedrifter, spesielt de som er ikke-automatisert. Tenk i form av mennesker som sannsynligvis driver en god forretning, men ville være usannsynlig å ha utstyret eller evne til å skrive skjemaer, brev og etc. Dette kan inkludere mekanikere, tepperens tjenester, maskin reparatører, generelle entreprenører, malere, rørleggere, interiør dekoratører, og så videre.

Bestem hvilke konkrete tjenester du vil tilby. Deretter vil du finne ut nøyaktig hvilke typer tjenester du vil tilby. Lag en liste over hvilke typer dokumenter du kan skrive for klienter. Hvis du kan gjøre mer enn å skrive, vise disse tjenestene også: utforming av brosjyrer, Powerpoint presentasjoner, grafisk design, gjenoppta tjenester, sekretærtjenester og etc. Jo flere tjenester du tilbyr, jo flere kunder du kan generere.

Design ditt reklamemateriell. Etter at du har avklart nøyaktig hvilke tjenester du vil tilby, kan du designe din reklamemateriell. Disse vil omfatte i det minste visittkort, og kan også inkludere postkort, brosjyrer, flyers, klassifisert og vise annonser og direkte markedsføring brev. Vær kreativ og vurdere publikum. Du må kanskje to eller tre forskjellige typer av flyers for å passe ditt publikum eller en nøye utformet flyger eller brosjyre til den tiltenkte målgruppen.

Nå dine Markets. Til slutt, er målet ditt å nå de målrettede markedene du identifisert. Dette kan gjøres ved å gå direkte til de bedrifter og møte folk ansikt til ansikt, eller sende dem reklame pakken. Du kan også legge flyers og la visittkort på offentlige steder som biblioteker, venterom, restauranter, samfunnshus og steder hvor håndverkere kan gå: jernvareforretninger etc. Se etter steder med oppslagstavler, få tillatelse der det trengs og få ordet ut . Du kan også plassere annonser i aviser, nabolag nyhetsbrev, og andre samfunns publikasjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-home-typing-forretnings/ "

相关文章!
 • Slik starter en massasje terapi Forretnings Slik starter en massasje terapi Forretnings
  - 阅 0

  Å jobbe som massasjeterapeut er en veldig givende karriere, og starter en massasje terapi virksomhet hadde belønning til et helt nytt nivå. Ikke bare har du mye høyere økonomiske belønninger, men du kommer til å skape en atmosfære hvor andre massasje

 • Slik starter en Indoor Paintball Forretnings
  - 阅 0

  Paintball er din lidenskap, og du har bestemt at du vil gjøre forretning ut av denne populære aktiviteten. Spille paintball er morsomt og spennende, men starter opp innendørs paintball virksomhet krever arbeid, organisering og know-how. Denne trinn-f

 • Slik starter en Laser Hårfjerning Forretnings
  - 阅 0

  Som den estetiske prosedyre markedet fortsetter å vinne popularitet, er flere og flere mennesker dra nytte av dette voksende virksomhet. I løpet av de siste ti årene, har laser hårfjerning raskt vokst til å bli en av de mest populære ikke-invasive es