Amopage

Slik starter en Halfway House for fengsel innsatte

- Views 2
Advertisement

Etter å ha tilbrakt tid i fengsel, kan innsatte står overfor en vanskelig overgang tilbake til samfunnet. En utfordrende hjemmemiljø, hvis de har et stabilt sted å leve i det hele tatt, gjør vellykket tilpasning til livet utenfor fengsel kompleks. Gamle venner og negative kollegaer kan ytterligere komplisere rehabilitering. Legge inn en overgangsbolig eller overvåket miljøet tilbyr en løsning for løslatte fengsels innsatte som de omstille til samfunnet og ser etter produktivt arbeid. Åpne en halvveis hjem kan presentere en utfordrende, men givende mulighet og gir sårt tiltrengt tjenester for innbyggerne.

Bruksanvisning

Forstå statlige krav. De fleste stater ikke mandat at anlegget være lisensiert; Imidlertid kan lokale zoning lover begrense antall beboere som kan bo i et rom. Forskning de inspeksjoner og tillatelser du trenger før du åpner overgangsbolig. Dette vil hjelpe deg i ditt neste steg, som zoning problemer kan variere bare noen kvartaler opp gaten.

Ansette en advokat. En myriade av byråkrati, lover, zoning krav og spørsmål om antall mennesker som kan leve i overgangsboliger og den resulterende økning i trafikken kan overvelde nybegynner halvveis hjem eieren. En advokat kan veilede deg gjennom byråkrati, i tillegg til å gi råd om Betegnelser og gjeld du kan pådra deg under driften av overgangsbolig.

Velg et sted. Du har kanskje allerede et anlegg du føler ville være en perfekt plass for en overgangsbolig. Du må kanskje finne et sted i et godt område med gunstige reguleringsplan lover og praktisk for beboerne.

Tilbudet rådgivning eller i det minste støtte grupper som Anonyme Alkoholikere for bedre sjansene for suksess. Støttegrupper gi rusavhengige i tilfriskning, med den hjelpen de trenger i resterende alkohol- eller narkotikafritt. Mens en overgangsbolig ikke er nødvendig for å tilby rådgivning programmer, vil gjøre det gjøre programmet mer attraktivt for familiemedlemmer på jakt etter et sted å overgang bosatt i samfunnet.

Satt fastboende og retningslinjer for ansatte og forberede håndbøker for hver. Bestem hvor mye du vil ta betalt for leie, hvis beboeren må betale et depositum, hvis huset vil være co-ed eller ikke, politikk på bosatt sysselsetting, hvordan å holde beboerne ansvarlig, hvordan å håndtere rusmisbruk, mat og hygieneproblemer og husarbeid. Bestem hva kvalifikasjoner ansatte trenger og ta ansvar og planlegging problemer.

Leie en ansvarlig og kvalifisert huset manager. Huset manager kan gjøre eller ødelegge din overgangsbolig, som han vanligvis vil være de første kontakt beboerne har med anlegget ditt. Han vil håndheve regler og bestemme hvordan de skal håndtere disiplinære problemer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-halfway-house-for-fengsel-innsatte/ "

相关文章!
 • Slik Finn fengsel innsatte Slik Finn fengsel innsatte
  - 阅 0

  Enten du har en avdød slektning som du tror kan bli fengslet eller du undersøker en bok om en bestemt sak, kan det hende du trenger å finne et fengsel beboer. Det kan være en vanskelig og langtekkelig oppgave, men det er vanligvis mulig. Bruksanvisni

 • Slik søker du etter hvor mye tid innsatte har Venstre Slik søker du etter hvor mye tid innsatte har Venstre
  - 阅 0

  Når en lovbryter blir dømt for en forbrytelse og fengslet, er denne informasjonen registreres og gjøres tilgjengelig for allmennheten. Av sikkerhetsmessige grunner, kan et offer for en voldelig lovbryteren ønsker å vite datoen at deres overtreder vil

 • Slik starter et brev til en fengsel Fanger
  - 阅 0

  Når en venn eller et familiemedlem er i fengsel, kan det være en svært vanskelig og følelsesladet tid for både innsatte og de venner og kjære utenfor stolpene. Fordi det er en mangel på direkte kontakt --- og ofte telefon kommunikasjon --- bokstaver