Amopage

Slik starter en gave Personligforretnings

- Views 394
Advertisement

Personlige gaver er et populært valg for alle som er på utkikk etter kreative måter å uttrykke takknemlighet eller kjærlighet. Enten gravert eller brodert, kan nesten enhver gave være personlig. En slu og kreativ entreprenør kunne gjøre det bra å starte en gave å tilpasse virksomheten. Starte din bedrift fra hjemmet for å redusere utgifter og forretningsrisiko.

Du trenger

Ansvarsforsikring

Omsetningsavgift tillatelse

Supplies

grafikk programvare

laser gravør

brodering

nettsted

Bruksanvisning

Finn din nisje. Dusinvis av nettbutikker selger et bredt spekter av personlige gaver. For å konkurrere, må du sette et personlig preg på dine gaver. Gran opp den tradisjonelle brodert håndkle ved hjelp leopard print håndklær eller fet broderi. Tilpass bilderammer med smarte ord. Ser barnas bøker ved å importere barnets navn og personlige opplysninger inn i historien. Bruk kunde innsendte bilder å tilpasse kalendere, barnas leker, vesker, spille kort eller magneter. Design smarte forklær, baby klær, smekker og bleie poser.

Tenk på din potensielle klientellet hobbyer, interesser og yrker. Tenk på måter å gran opp praktiske gaver. Tenk opp vanvittige eller klebrig gaver. Kjør dine ideer forbi familiemedlemmer og venner, og be om ærlige tilbakemeldinger.

Finn leverandører for dine produkter. Kjøp konservativt til du kjenner dine produkter vil selge.

Kjøpe utstyr for å tilpasse dine gaver. Hvis du liker å sy eller broderi, investere i en kommersiell brodering, som du kan bruke til å brodere t-skjorter, vesker, jakker, sjal, tepper, forklær, jeans, smekker, reisestrømper og håndklær. Mange broderi maskiner er utstyrt med hundrevis av innebygde design. Kjøp en laser gravør som kan importere design på tre, akryl, belagt metall, plast, glass og andre materialer.

Velg et grafisk programvarepakke for å lage design for tilpassede gaver. Coreldraw er et vektorbasert program som er bra for nybegynnere og de som tegner ved hjelp av kurver og former. Photoshop er et raster eller pixel-basert program, og et mer populært alternativ blant fagfolk som arbeider med bilder og bilder. Hvis du ikke ønsker å unngå heftige prislapper på de fleste programmer, vurdere gratis grafikkprogram som Gimp og Paint.

Kjøp et nettsted for dine gravert og brodert gaver. Deretter designe ditt nettsted med informasjon om virksomheten, kundetilfredshet og returrett, leveringsinformasjonen og bilder av de egendefinerte gaver.

Hint

Lær alt som er å vite om søkemotoroptimalisering (SEO) for å få ditt nettsted så mye synlighet som mulig.

Selg dine tilpassede gaver på messer, festivaler og lokale arrangementer.

Post forretningsløpesedler eller kuponger på baby og brude butikker.

Sett inn en bedrift med Chamber of Commerce til å begynne å bygge nettverk med andre virksomheter og etablere deg i din kommune.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-gave-personligforretnings/ "

相关文章!
 • Slik starter en gave i en Jar Forretnings
  - 阅 12

  Nesten alle oppskriften kan bli forvandlet til en av de stadig mer populære gaver-in-a-krukke, og hvis du har en egen evne til å gjøre disse unike gaver, har du muligheten til å starte en lukrativ forretning fra dette. Men det er viktig å forstå at o

 • Slik oppretter en gave kupong bok for din mann Slik oppretter en gave kupong bok for din mann
  - 阅 9

  Hvis du er ute etter en kreativ gave til mannen din, ser ikke lenger enn håndverket boksen. Lag en spesiell gave kupong bok for mannen din, fylt med tilpassede kuponger som kan løses inn for gaver og tjenester. Du kan tilpasse kuponger for å reflekte

 • Slik Doner en gave på vegne av noen Slik Doner en gave på vegne av noen
  - 阅 10

  Noen mennesker velger å gi donasjoner til veldedighet på eget initiativ, men andre gjør donasjoner på andres vegne. For eksempel, et par som skal gifte seg og ønsker ikke gaver kan be om at gjestene donere til en favoritt veldedighet i parets navn. H