Amopage

Slik starter en Basketball Clock Etter straffekast

- Views 0
Advertisement

Slik starter en Basketball Clock Etter straffekast


Mange mennesker liker å se fotballkamper på grunn av sin fartsfylt action. Scoring skjer ofte, og ballen beveger seg raskt opp og ned banen, ofte på et frenetisk tempo. For klokken tjenestemenn kan holde nøyaktig oversikt over tiden være en utfordring, spesielt under stopp i spillet. Å vite når du skal stoppe og starte klokken under straffekast spesielt krever en god forståelse av reglene i spillet, og tenke fremover på rekke scenarier som finner sted under straffekast forsøk.

Bruksanvisning

Stoppe klokken når dommeren blåser fløyta for en foul. Straffekast oppstå etter dommeren kaller en personlig foul - men ikke skje etter hver foul. Andre ganger straffekast oppstå er når dommere kaller tekniske fouls mot spesifikke spillere, benken eller en coach for noen form for usportslig opptreden.

Observere om, faktisk, foul resulterer i et frikast situasjon. Hvis laget begå frispark har et visst antall lag fouls for halvparten, vanligvis sju, får det andre laget å skyte en en-og-en straffekast - hvis den offensive spilleren ikke var i ferd med skyting, der Hvis det skulle være to straffekast. En en-og-en _ også referert til som en one-pluss-en situasjon - betyr skytteren får en gratis kast. Hvis han gjør det han får en annen straffekast. Hvis han bommer på første straffekastet, er spenningen live.

Start klokken i en en-og-en straffekast situasjon hvis det første skuddet målet og treffer felgen. Vent med å starte klokken, men inntil en spiller berører ballen. Dersom skytteren bommer på straffekast og ballen ikke berører rim, skal dommeren blåse i fløyta og gi ballen til motstanderlaget. Starte klokken etter at laget kaster ballen inne på banen og en spiller berører ballen.

Hold klokken hvis skytteren gjør det første straffekastet i en en-og-en-situasjon. Starter den på andre straffekast hvis skuddet bommer og treffer felgen når en spiller berører ballen. Hvis spilleren gjør sitt andre straffekast, starte klokken etter at motstanderlaget kaster ballen inne på banen og en spiller berører ballen. Igjen, hvis den andre frikast like felgen helt, skal dommeren blåse i fløyta og tildele ballen til motstanderlaget. Starte klokken etter at ballen berører en spiller etter å ha blitt kastet på banen.

Hold klokken på den første straffekastet hvis dommeren kaller for to straffekast. To straffekast kalles dersom enten spilleren var i ferd med å skyte når dårlige eller laget er i det som kalles en dobbel bonus eller straff, situasjon. Dette betyr at motstanderlaget, i de fleste nivåer før profesjonell, har begått minst 10 lag fouls i halvparten. På dette punktet, kaster alt gratis å bli to straffekast. Start klokken når sitt andre straffekast målet og treffer felgen, og berører en spiller. Starte klokken når andre frikast går enten i eller like utenfor kanten helt bare etter ballen berører en spiller etter å ha blitt kastet på banen fra motstanderlaget.

Hold klokke for de to første straffekast i sjeldne tilfeller når tre straffekast blir tildelt av dommeren. Tre straffekast får når en skytter forsøker en tre-punkts skutt og blir tilsmusset under loven av skyting og savner skutt. Følg de samme reglene på den tredje frikast som du ville for en andre gratis kaste på ett og ett og to-shot situasjoner.

Hold klokken under hele straffekast prosessen hvis en teknisk foul. Bare skytteren vil være på frikast linjen med alle andre spillere på banen bak straffekast skytespill. Klokken forblir stoppet før ballen berører en spiller på de påfølgende inbounds spille ..

Hint

Gjør deg kjent med klokke ledelse og tjenestegjør reglene hvis du har planer om å kjøre klokken og resultattavle for en organisert basketball spill.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-basketball-clock-etter-straffekast/ "

相关文章!
 • Slik arbeider Basketball Clock
  - 阅 0

  Kjøre en hjemmelaget etter på en basketballkamp er en komplisert oppgave. I tillegg til å holde tiden og score, må du holde oversikt over alle spillerne i spillet på et gitt tidspunkt og antall regelbrudd som alle spillere har begått. I tillegg må du

 • Slik holder en basketball score Slik holder en basketball score
  - 阅 0

  Basketball scorebooks tillate deg å holde en fullstendig oversikt over et spill. Bruke dem til å føre statistikk for laget ditt, overvåke spillinformasjon for trenerteamet eller tjene den offisielle målscorer. Spor feltet mål, straffekast, personlige

 • Slik holder en basketball Fra miste Air Slik holder en basketball Fra miste Air
  - 阅 0

  Mens en basketball vil bli deflatert og miste sin balanse etter flere måneder, kan du følge en rekke trinn som vil holde basketball oppblåst lenger enn tidligere NBA-spiller manute Bol, som sto ved 7 fot 6 tommer. Når lagret på riktig måte og med for