Amopage

Slik starter en barnehage uten å betale noe

- Views 0
Advertisement

Slik starter en barnehage uten å betale noe


Mange mennesker som drømmer om å åpne sin egen barnehage virksomhet tror at å starte sin virksomhet vil kreve en stor investering. Det finnes fasiliteter til leie, møbler og utstyr til å kjøpe og utallige behov, fra snacks og leker til sikkerhet matter og brannslukkere. Men å starte din egen barnehage bedrift ikke trenger å sende deg inn i gjeld. Faktisk kan du starte en barnehage virksomhet i hjemmet ditt uten å bruke noe.

Du trenger

hvitt papir

fargede markører

Saks

Bruksanvisning

Ring din lokale rådhuset og be dem om eventuelle lokale begrensninger eller regler for å gjøre barnehage i ditt hjem. Noen områder begrense hvor barnehager kan befinne seg, mens andre områder krever noen form for sertifisering før tillater deg å begynne å ta vare på andres barn. Pass på at du vet hvilke krav som gjelder i ditt område før du starter din barnehage; Ellers kan du komme i gang bare for å finne du må stenge etter bare en kort tid.

Ren og childproof ditt hjem ved å fjerne gjenstander som er knuselig eller choking farer, sikre tilgang til rengjøringsmidler og andre kjemikalier, beskytte stikkontakter og blokkerer trapp tilgang, for å sikre at hjemmet er et trygt miljø for barn. Pass på at barn har heller ikke tilgang til skarpe gjenstander som sølvtøy, elementer som er verdifulle eller delikat, og alkohol eller tobakksvarer.

Etablere no-go soner for å begrense din barnehage til visse deler av ditt hjem, slik som kjøkken, spisestue og stue. Begrense tilgang til alle andre deler av ditt hjem ikke bare gjør det enklere for deg å overvåke flere barn på samme tid, men hindrer også din barnehage virksomhet fra å ta over både hele hjem og hele livet.

Samle elementer du trenger for å drive barnehagene, inkludert tepper og puter, leker, snacks og en akuttmedisinsk kit inkludert band-hjelpemidler, gasbind, jod, luktende salter og sirup av Ipecac (å fremkalle brekninger, om nødvendig). Tegneserier eller andre barns DVDer kan også være nyttig å underholde et antall barn samtidig.

Bestem hva dine daglige og ukentlige priser vil bli. Priser varierer mye basert på din geografiske plassering og nabolag du vil bli servering. Det kan være lurt å begynne med å bestemme hvor mye penger du ønsker å gjøre per dag, og deretter beregne hvor mange innrullert barn du tror er et rimelig antall å finne. Ring andre lokale barnehager for å finne ut hva de tar betalt, deretter justere disse tallene for et hjem enn kommersiell setting.

Gjør flyers for den nye virksomheten med papir og markører. Liste navn, adresse, telefonnummer og daglige og ukentlige priser. Skjær ca 2-tommers strimler langs bunnen av flyer, og skriv "barnehage" pluss ditt navn og telefonnummer på hver enkelt slik at forbipasserende kan rive av din kontaktinformasjon når de ser flyer uten å måtte finne en penn og papir å skrive det ned.

Distribuere flygeblad så mye som du kan. Ikke glem å gi flygeblad til dine naboer, samt å plassere dem i sterkt trafikkerte steder som bibliotek, restaurant oppslagstavler, dagligvarebutikker og Vaskerier. Jo flere flyers du er i stand til å legge ut, jo flere personer du vil nå, og til slutt, jo flere kunder du finner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-barnehage-uten-a-betale-noe/ "

相关文章!
 • Slik Trade i bilen uten å betale noe Slik Trade i bilen uten å betale noe
  - 阅 0

  Det er mange forskjellige grunner til å bytte inn din nåværende bil for en erstatning bil. Det store spørsmålet: Er det et utestående lån på din nåværende bil? Du kan arbeide med en hederlig forhandler og utlåner å handle i bilen uten å betale noe. D

 • Hvordan bli kvitt en Misligholdte Student Loan uten å betale noe
  - 阅 0

  Hvis du akseptert amerikanske føderale studielån for å delta på en institusjon for høyere utdanning og ikke klarte å smelle dem etter behov, dine lån er misligholdt status. Det er vanskelig, men ikke umulig, å slippe ut eller avbryte en føderal stude

 • Hvordan tjene penger på nettet uten å betale noen penger i det hele tatt
  - 阅 0

  Noen og enhver vil vite hvordan du kan tjene penger på nettet uten å betale noen penger i det hele tatt. Jeg skal dele noen måter i denne artikkelen for de av dere som trenger noen retning for å gjøre det. Du trenger tid payPal-konto epostadresse tål