Amopage

Slik starter en Architectural Recycling Forretnings

- Views 0
Advertisement

Slik starter en Architectural Recycling Forretnings


Arkitektonisk resirkulering innebærer høsting av gamle bygningsdeler for byggeprosjekter eller renovering. Selv om gjenbruk av elementer som mantels, dører og vinduer er vanlig, kan andre bygningsdeler også være verdifulle for en historisk hjem eller næringsbygg.

Disse resirkulerbare elementer inkluderer kolonner, gingerbreading eller molding, glassmalerier og hage innredning slik som fontener eller benker. Arkitektoniske berging varehus jobbe med fornyere og historiske hjem designere å gjenskape perioden miljøer med autentiske materialer (se referanser 1).

Du trenger

reguleringsplan bestemmelser

Business-lisens

Lagerhyller og oppbevaring rack-utstyr

Liste over bygninger som er resirkulering prospekter

Leverandørens planer for å bygge dekonstruksjon eller remodeling prosjekter

Dør kleshengere for historiske hjem

Annonse priser og kopi for aviser i historiske distriktene

Liste over søkeord og viktige setninger for søkemotor optimalisering ekspert

Bruksanvisning

Velg din forretningsstruktur. Rådfør deg med en statsautorisert revisor med erfaring i bygging og spesial virksomheter. Snakk med en kommersiell forsikring agent med bygging risikostyring kunnskap. Sjekk med ditt lokale zoning kontor om lokale forskrifter eller restriksjoner. Til slutt, kan du besøke byen eller fylket ditt kontorist kontor for en bedrift lisens.

Velg en sentral beliggenhet. Velg en plassering basert på to faktorer: nærhet til historiske byer eller distrikter innenfor ditt område og tilgjengelighet fra hovedveier og motorveier. Husk at store lastebiler, varebiler og tilhengere skal besøke anlegget ditt. Sørg for at det er nok land for rikelig med parkering og for store kjøretøy turn-around områder.

Pass på at bygningen er stor nok til å romme den store variasjonen av arkitektoniske komponenter: vinduer, dører, mantels, trapper og andre store bygningsdeler. Konstruer tunge plikt hyller og lagring stativer for å holde materialer organisert etter type og størrelse. Kunder kan bli oppmuntret til å bli lenger i et anlegg med god lagringsplass og skilting (se Ressurser).

Analyser supplymarkedet. Undersøk regionens historiske byer og tettsteder for å finne dine potensielle forsyningskilder. Se etter tomme historiske varehus, turn-of-the-tallet boligblokker, historiske boliger i ekstreme forfall og gamle næringsbygg.

Ansette personale med spesielle interesser. Finn ansatte med bygging ledererfaring, som laget ditt kan være involvert i hjemmet dekonstruksjon å skaffe materialer.

Fordi du skal få komponenter fra historiske boliger og næringsbygg, ansette personale opplevd med historisk bevaring problemer. Kandidater kan komme fra lokale historiske bevaring provisjoner eller fra lavere eller høyere historisk bevaring studieprogrammene (se Ressurser).

Partner med restaurering entreprenører. Sett opp en "vinn vinn" samarbeid med lokale og regionale historiske entreprenører. Skaff bygge dekonstruksjon tidsplaner og har lastebiler og mannskap klare til å høste materialer.

Siden de samme entreprenører kan være involvert i historisk bygning renoveringer eller ombygginger, arbeide med firmaets formenn for å bestemme de nødvendige komponenter og materialer. Tildele en pågående restaurering entreprenør team til å jobbe med bedrifter i hele regionen.

Markeds til historiske huseiere. Gjør eiere av historiske boliger klar over din arkitektoniske resirkulering drift og bygningsdelene i lageret. Plasser dør kleshengere på historiske hjem som vises under renovering (eller trenger fornyelse) og plassere annonser i lokalsamfunnet papirer som viser historiske distriktene.

Til slutt, arbeide med en web site design og søkemotor optimalisering ekspert. Denne programvaren profesjonell vil plassere selskapet nær toppen av lokale søkeresultater for arkitektonisk resirkulering og arkitektoniske bergingsselskaper (se Ressurser).

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-en-architectural-recycling-forretnings/ "

相关文章!
 • Slik starter en Auto Recycling Forretnings
  - 阅 0

  En automatisk resirkulering virksomhet, eller det som ofte omtales som en søppelplass eller scrapyard, kan gi en lukrativ og serviceorientert forretningsmulighet. Med riktig plassering, forretnings tillatelser og inventar, kan en automatisk resirkule

 • Slik starter en Clothes Recycling Forretnings Slik starter en Clothes Recycling Forretnings
  - 阅 0

  Hvis du er interessert i mote og liker tanken på å eie en miljøvennlig virksomhet, kan en resirkulert klesbutikk være en spennende og lønnsom forretningsmulighet for deg. Amerikanerne forkaste hundrevis av tonn med klær hvert år, de fleste av dem er

 • Slik starter en flaske Recycling Forretnings Slik starter en flaske Recycling Forretnings
  - 阅 0

  Flaske resirkulering bedrifter vaske, sortere og behandle flasker for videresalg til bottling selskaper og glassprodusenter som ønsker å redusere sine carbon footprints. Glasset er brutt ned i Glasskår, som kan brukes til å lage nye flasker, glassfib