Amopage

Slik starter du en bad oppussing

- Views 0
Advertisement

Slik starter du en bad oppussing


Før du starter en oppussing av badet ditt, må du sette sammen en fullstendig ombygging plan. Dette kan du gjøre noen endringer i design før du starter renoveringen. Avhengig av hvor omfattende oppussing vil bli, kan det hende du trenger for å få byggetillatelse. Kjøpe de nødvendige materialer før du starter oppussing for å forhindre at flere turer til butikken for glemt elementer.

Du trenger

bygge~~POS=TRUNC tillatelse~~POS=HEADCOMP

Papir

Blyant

Badekar

Dusj

forfengelighet

Synke

maskinvare

gulv

Maling

inventar

vindu behandling

Tilbehør

Bruksanvisning

Kontroller at du trenger noen byggetillatelser for bad oppussing ved å ringe din stat eller by kode håndhevelse kontor.

Forbered bad oppussing ved å planlegge hver fase og tegne badet ditt på papir før du faktisk begynner remodeling det. Dette lar deg foreta nødvendige korreksjoner og bekrefte at du er fornøyd med planen for badet.

Velg badekar, dusj, forfengelighet og vask. Velge disse elementene på forhånd kan du bestemme den beste match for dine personlige behov og mulige begrensninger størrelsen på badet.

Bestem hva maskinvaren du ønsker å installere på badet.

Vurdere om ombygging gulvet på badet passer ditt budsjett. Installere en oppvarmet gulv er dyrere enn å installere en vinyl badegulvet. Velg gulv på badet for å passe innenfor budsjettet.

Kjøp maling for badet vegger og tak. Ommaling taket på badet skaper umiddelbart en frisk, ny, ren utseende til rommet. Velg maling farger for vegger for å matche dine dekorasjoner.

Kjøp nye lysarmaturer til badet forfengelighet eller tak. Velg lysarmaturer i henhold til den dekorative stilen på badet.

Velg vindu behandlinger for badet. Hvis du ikke har naboer, kan det være lurt å installere rene gardiner. Hvis du foretrekker privatliv, vurdere eller persienner for badet.

Velg tilbehør til badet for å matche interiøret. Tilbehør legge til en personlig, dekorative touch og utfylle ethvert rom.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-du-en-bad-oppussing/ "

相关文章!
 • Hvordan Gjør Peiser Hvordan Gjør Peiser
  - 阅 0

  Renovere en peis kan oppdatere hele rommet med en minimal mengde arbeid. En peis renoveringsprosjekt varierer i omfang og pris avhengig av budsjettet og personlig stil. Det kan være så enkelt som å gjøre om peis surround eller så involvert som fullst

 • Hva er målene med Capital budsjettering?
  - 阅 0

  Kapital budsjetter er de viktigste styringsdokumenter når det gjelder økonomisk planlegging for langsiktige investeringer, slik som store utstyrsanskaffelser, tomtekjøp, oppussing eller nybygg. Kapital budsjettering identifiserer hvor mye vil bli bru

 • Hvordan du oppbevarer gass bokser Inne i en garasje Hvordan du oppbevarer gass bokser Inne i en garasje
  - 阅 0

  Du kan lagre bensin i godkjente beholdere hvis du trenger å lagre bensin for din gressklipper eller annen type liten motor. Gass bokser kjøpt fra en bensin forhandler er godkjent av statlige og kommunale forskrifter. Når du har kjøpt den aktuelle gas