Amopage

Slik starter Agurk frø innendørs

- Views 0
Advertisement

Slik starter Agurk frø innendørs


Du kan starte agurk frø innendørs for planting utendørs når trusselen om frost passerer. Starter frø innendørs sikrer at du bare plante frø som har spiret og vil resultere i anlegget. Agurker vokse godt i den varme årstiden, og de vokser raskt uten mye stell og vedlikehold. Starter dine egne frø vil tillate deg å vokse mange planter uten å bruke penger på barnehage-vokst frøplanter.

Du trenger

tørkepapir

agurk frø

Sprayflaske

Varmt vann

Plastic forseglet pose eller plastfolie

Bruksanvisning

 • 1

Brett lengden på et papirhåndkle i to. Brett papiret håndkle igjen i halv bredde-messig å kaste den inn fjerde.

2

Åpne den siste delen av den papirhåndkle slik at det ser ut som en bok liggende foran deg. Legg agurk frø til papirhåndkle på høyre side. Plasser dem slik at de ikke berører hverandre.

3

Fyll en sprayflaske med varmt vann. Spray papir håndkle for å fukte den. Ikke gjør papirhåndkle soggy.

4

Brett toppen av papiret håndkle over frøene. Spray toppen av papirhåndkle å fukte noen tørre områder.

5

Plasser fuktig papirhåndkle og agurk frø i en plast glidelås-forsegle posen. Du kan også pakke inn tørkepapir i plastfolie.

6

Plasser papirhåndkle i et varmt sted. Velg en plassering som vil gi frøene et konstant varmekilde, for eksempel på toppen av en varmtvannsbereder eller TV. Agurk frø trenger en temperatur på ca 86 grader F for å spire, ifølge US Department of Agriculture Plant Materials Program.

7

Inspiser agurk frø daglig. Spray papirhåndkle som det blir tørt.

8

Fjern frøene en gang en liten hvit rot framgår. Plante frøene i jorda. Vær forsiktig slik at du ikke bryter de små røtter som har utviklet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-starter-agurk-fro-innendors/ "

相关文章!
 • Slik starter Brokkoli frø innendørs
  - 阅 0

  Brokkoli er en kul sesong anlegg og en av de første grønnsakene å bli transplantert utendørs i løpet av våren. Starte anlegget innendørs sikrer den har nok tid til å modnes før sommertemperaturene kommer og det blir for varmt for brokkoli å produsere

 • Slik starter tomat frø innendørs Slik starter tomat frø innendørs
  - 阅 0

  Ved hjelp av frø å starte tomater er en fin måte å dyrke dine egne tomater. Tomat frø ta rundt to til tre uker å spire før de kan overføres til hagen din. Starter tomat frø innendørs er billigere enn å kjøpe dyrket planter. Frø trenger vann, varme og

 • Slik starter squash frø innendørs
  - 阅 0

  Den ydmyke squash er en allsidig avling du kan servere til middag, i desserter eller salater, og fremdeles ha nok til overs til å lage pickles og dele med venner. For å sikre en tidlig og jevn tilførsel av dette valget vegetabilsk, starte frø innendø