Amopage

Slik spiller Roller Coaster Tycoon Online

- Views 0
Advertisement

Slik spiller Roller Coaster Tycoon Online


Rollercoaster Tycoon ble opprinnelig utgitt i 1999 og fortsetter å være et populært valg for personlig datamaskin (PC) spillere. Spillet, som ble utgitt av Hasbro Interactive, tar spillerne gjennom prosessen med å administrere sin egen temapark, med vekt på berg og dalbane konstruksjon, design og arrangement. Rollercoaster Tycoon spilles både online (med kjøp av full-lengde versjon av spillet på Internett) eller offline (med bruk av en datamaskin plate).

Bruksanvisning

Tilgang til Internett via datamaskinen leseren. Naviger til et nettsted som tilbyr Rollercoaster Tycoon spillet nedlastinger. Valgene inkluderer terragame.com, best-online-golf-game.com eller toggle.com. Alle disse nettstedene tilbyr gratis online Rollercoaster Tycoon spill for en kort prøveperiode med mulighet for å kjøpe fullversjonen av spillet på nettet også.

Last ned den versjonen av spillet som du er interessert i å spille. Hvis du ønsker å kjøpe full-lengde Rollercoaster Tycoon spillet, kan du velge å gjøre det på denne tiden. Hvis du ønsker å spille en delvis versjon av spillet (de første stadiene av Rollercoaster Tycoon) vil du fortsatt trenger å laste ned spillet, men du vil ikke bli belastet noen penger.

Åpne Rollercoaster Tycoon i spillet opplæringen ved å skrive Forest Frontiers (den enkleste vanskelighetsgraden scenario i Rollercoaster Tycoon).

Følg hvert i spillet rask inne Forest Frontiers. Du vil bli ledet gjennom åpne fornøyelsespark, og bygge en merry-go-round, lage din første egendefinerte rutsjebane og ansette en fornøyelsespark mekaniker.

Fullfør Forest Frontiers opplæringen; deretter begynne å spille noen av scenariene i Rollercoaster Tycoon. Fordi Rollercoaster Tycoon er et åpent spill, kan du besøke noen scenarier når du velger og kan fortsette å bygge fornøyelsespark for så lenge du vil.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-spiller-roller-coaster-tycoon-online/ "

相关文章!
 • Slik spiller Roller Coaster Tycoon 3 Slik spiller Roller Coaster Tycoon 3
  - 阅 0

  Roller Coaster Tycoon 3 er et simuleringsspill utgitt av Atari i 2004 for PC og Mac. I spillet tar du på deg rollen som en fornøyelsespark leder i oppgave å bygge rides å tiltrekke seg en jevn strøm av besøkende. Du kan spille en av de inkluderte sce

 • Slik spiller Roller Coaster pokerspill Slik spiller Roller Coaster pokerspill
  - 阅 0

  Lær å spille Roller Coaster poker variant i denne gratis poker leksjon fra vår rollercoaster ekspert og profesjonell kort hai. oppsummering Series Den berg og dalbane poker variant finnes i utkanten av akseptert poker. For mye moro å være respektable

 • Hvordan lage en super-sized Park i "Roller Coaster Tycoon 3" Hvordan lage en super-sized Park i "Roller Coaster Tycoon 3"
  - 阅 0

  "Roller Coaster Tycoon 3" er en passelig spill som tillater brukere å opprette og drive sin egen temapark. Opprette rides hele familien vil like bringer flere kunder til parken og lar deg øke opptak avgifter. Når du gjør det bra i dine parker, k