Amopage

Slik spiller med en Chihuahua

- Views 5
Advertisement

Chihuahuaer lage den perfekte pint-sized kjæledyr; men de er en av de minste hunderaser, som betyr at de trenger noen spesielle hensyn, spesielt under spilletid. Chihuahuaer vil spille hardt som en hund, men noen tips vil bidra til å holde din lille venn lykkelig, sunn og trygg.

Bruksanvisning

Håndter chihuahua forsiktig, da de er små hunder og kan lett bli såret. Små barn bør ikke få lov til å bære en chihuahua uten strengt oppsyn av voksne. Selv når klining din chihuahua, være forsiktig at du ikke bruker for mye press til deres delikat kropp.

Spill tautrekking med kjæledyret ditt chihuahua, et spill som alle hunder elsker. Husk at selv om du kanskje napp på et tau leketøy med en stor hund, trenger du ikke å gjøre noe i det hele tatt når du spiller med din lille venn. Bare hold tauet eller leketøy og la chihuahua å gjøre alle de slite. På denne måten vil du unngå å belaste sin lille nakke eller rygg eller skade tennene.

Hold chihuahua varm når du spiller utendørs. Chihuahuaer har en svært vanskelig tid å regulere kroppstemperaturen, så sørg for at de holder varm når du er utenfor. Du kan kjøpe en liten doggy genser hos din lokale dyrebutikk, eller til og med kuttet i en sokk for hodet og armer.

Bruk et bånd når du spiller ute, så disse små hunder har en tendens til å gå seg vill i den store verden. I tillegg vil holde chihuahua på en leieavtale med på å beskytte henne fra større dyr som kan spille for grovt eller selv vurdere henne et velsmakende måltid.

Vær forsiktig når du lar din chihuahua til å spille i blader eller til og med dypt gress, som de bor svært nær bakken og kan lett få rusk i deres øyne.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-spiller-med-en-chihuahua/ "

相关文章!
 • Slik spiller med en Pet Pig
  - 阅 1

  Med sin intelligens og sin sosiale natur, griser er lekne på hjertet. Før du kan spille, men du trenger for å inspirere en lekekamerat i din gris ved å skape et tillitsfullt forhold. Når det er etablert, vil kjælegris kommer til deg for lek økter i l

 • Slik spiller med en Pet Chinchilla Slik spiller med en Pet Chinchilla
  - 阅 0

  Chinchilla er så myk og silkeaktig, det er fristende å tilbringe bonding tid bare klappe dem. Mens tamme chins vil nyte stille kvalitetstid slikke din kjærlighet på denne måten, de er faktisk ofte aktiv og leken. Chinchillaer har vært kjent for å bok

 • Slik spiller med en valp
  - 阅 3

  Play er en viktig del av valpens sosialiseringsprosessen. Hvordan håndterer dette med en valp er en avgjørende faktor i hva slags voksen hund han vil bli. Play er en viktig rolle for valpene fordi de har en naturlig trang for dette, og spilletid er h