Amopage

Slik spiller kabal med spillkort

- Views 2
Advertisement

Slik spiller kabal med spillkort


Klassisk kabal, spilt med spillkort, er noen ganger referert til som Klondike og kan spores tilbake til dagene av Klondike Gold Rush av 1897. Dette enkle spillet bruker tradisjonell kortstokk med 52 kort og spilles av bare én spiller. Som en måte å fordrive tiden, eller å skjerpe mentale ferdigheter og utvikle gode strategier, utgjør Klondike en utfordring for nesten enhver spiller. Små variasjoner i reglene skape en enklere spill hvis du ønsker å øke dine sjanser for å vinne spillet.

Bruksanvisning

Fjern alle jokere fra kortstokken - de er ikke brukt i solitaire - så stokke kortstokken å fordele kortene.

Plasser ett kort med forsiden opp på bordet foran deg, etterfulgt av seks kort er lagt med ansiktet ned. Kortene bør plasseres i en linje for å skape begynnelsen av syv hauger av kortene. Alltid avtale fra toppen av dekket.

Hoppe over den første raden med kort som inneholder ansiktet opp kortet og plassere ett kort med forsiden opp på toppen av den andre bunken. Fortsett å plassere ett kort på hver av de neste fem hauger, men plassere alle gjenværende kortene med ansiktet ned.

Plasser neste kortet med forsiden opp på toppen av den tredje bunken. Fortsett over rad plassere de gjenværende kortene med ansiktet ned.

Gjenta prosedyren, hoppe radene med kort med forsiden opp og flytte en rad til høyre hver gang før alle radene har ett kort legges med bildesiden opp.

Undersøk kortene på bordet. Hensikten er å arrangere kortene i synkende rekkefølge fra konge til ess. Kort må plasseres på motsatt farge. For eksempel kan en svart 9 kun plasseres på en rød 10. Flytt noen kort til riktig posisjon og snu det øverste kortet på hver hauger over slik det vender opp.

Plasser Aces, når de blir tilgjengelige, i en fire-haug rad over raden av kort. Kort kan bli flyttet til Ace haugen, hvis de er det neste nummeret i drakten. Pelene skal gå fra ess til konge. Den ultimate Målet med spillet er å flytte alle kortene til disse hauger. Du vinner spillet når alle kortene er i riktig rekkefølge fra Ess til Konge i alle fire farger.

Snu kortene fra kortstokken tre på en gang. Du kan se på det tredje kortet, men andre forblir skjult. Bruke kortet hvis det er mulig, hvis ikke begynne en forkaste haug med ubrukte kortene.

Flytt alle kortene på rad hvis det øverste kortet kan spilles. For eksempel, hvis radene begynner med en rød 7 og har også en svart 6 under den, plukke opp både 7 og 6 og flytte dem til en rad hvis det er en tilgjengelig svart 8. Snu det øverste kortet igjen i rad.

Begynn en ny rad, hvis en av radene blir "tomt", med Kings bare. Alltid holde syv rader.

Gjenta snu kort over tre om gangen og prøver å spille kortene. Den øverste kortet fra forkaste haug kan spilles når som helst. Spillet fortsetter til det ikke er noen tilgjengelige spill på bordet før nye kortene er over slått. Spillet slutter når det ikke er noen lovlige trekk igjen på bordet og ingen tilgjengelige kort kan spilles.

Hint

Variasjoner inkluderer snu ett kort om gangen i stedet for tre, gjenbruk forkaste haug ved å vippe det over og fortsetter som vanlig så mange ganger som mulig inntil flere trekk kan gjøres, og slik at nye rader som skal i gang med kort andre enn konger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-spiller-kabal-med-spillkort/ "

相关文章!
 • Slik spiller kabal med en kortstokk Slik spiller kabal med en kortstokk
  - 阅 3

  Solitaire er et spill som de fleste er kjent med, fordi det er til stede på mange datamaskiner. På grunn av utbredelsen av datamaskin kabal, mange mennesker er uvitende om hvordan du setter opp og spille ekte kabal. Spille kabal med kort er et enkelt

 • Slik spiller Pranks med duct tape
  - 阅 2

  Slik spiller Pranks med duct tape. En annen April Fool dag, og du leter rundt etter den perfekte rekvisitter for å forvirre dine venner og familie. Prøv en enkel duct tape prank. Disse populære triks som kan gjøres med bare litt av din favoritt-merke

 • Slik spiller kabal Dart Slik spiller kabal Dart
  - 阅 0

  Solitaire dart innebærer etableringen av et poengsystem som kan tilskrives en imaginær spiller som har å slå av lone dart kasteren. Finn ut hvordan du bruker repetisjon for å bli bedre på dart med hjelp fra presidenten i en darting assosiere i denne