Amopage

Slik spiller kabal med en kortstokk

- Views 3
Advertisement

Slik spiller kabal med en kortstokk


Solitaire er et spill som de fleste er kjent med, fordi det er til stede på mange datamaskiner. På grunn av utbredelsen av datamaskin kabal, mange mennesker er uvitende om hvordan du setter opp og spille ekte kabal. Spille kabal med kort er et enkelt spill som gjør passert tid alene enklere.

Du trenger

En kortstokk Salongbord eller annen lavt bord

Bruksanvisning

 • 1

Fjern eventuelle jokere og instruksjon kort fra dekk og stokke kortene.

2

Plasser syv kortene på bordet foran deg med ansiktet ned. Snu det første kortet på venstre forsiden opp. Plasser seks kort med bildesiden ned på toppen av ansiktet ned kort. Snu kortet helt til venstre med forsiden opp. Fortsett å plassere kortene på denne måten til du har ett kort i den første raden, to i andre, tre i den tredje og så videre med syv kort i den syvende rad. Sett resten av kortene i en haug i venstre av de andre kortene.

3

Plasser kortene på bordet i synkende verdi, med konger på toppen og ess nederst. Alternative farger, så kongen er rød, er dronningen svart, jack er rød og så videre. Fortsett å stable kortene til du ikke lenger kan gjøre noen kamper. Når du fjerner et kort fra en haug, slår det neste kortet med forsiden opp. Tomme plasser skal fylles med konger eller tomt.

4

Snu kortene i trekkebunken forsiden opp en om gangen. Prøv å plassere kortene på kortene som ligger på bordet. Aldri stokke trekkebunken. Hvis du går gjennom hele trekkebunken uten å bruke hvert kort, snu hele haugen med ansiktet ned igjen og starte på nytt. Ikke shuffle.

5

Gå gjennom trekkbunken og fortsette å avsløre ansiktet ned kort til du har fire forskjellige stabler av vekslende fargekort i synkende rekkefølge; en for hver av de spade, klubb, diamant og hjerte dresser. Når du har gjort disse hauger, er spillet over.

Hint

Noen kabal spill er vanskeligere enn andre for å vinne. Det kan være mulig at du får problemer og må starte spillet før du får taket på spillet. Noen varianter av kabal bare tillate en tur gjennom dekket, mens andre lar tre turer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-spiller-kabal-med-en-kortstokk/ "

相关文章!
 • Slik spiller kabal med spillkort Slik spiller kabal med spillkort
  - 阅 2

  Klassisk kabal, spilt med spillkort, er noen ganger referert til som Klondike og kan spores tilbake til dagene av Klondike Gold Rush av 1897. Dette enkle spillet bruker tradisjonell kortstokk med 52 kort og spilles av bare én spiller. Som en måte å f

 • Slik spiller Pranks med duct tape
  - 阅 2

  Slik spiller Pranks med duct tape. En annen April Fool dag, og du leter rundt etter den perfekte rekvisitter for å forvirre dine venner og familie. Prøv en enkel duct tape prank. Disse populære triks som kan gjøres med bare litt av din favoritt-merke

 • Instruksjoner om hvordan du spiller kabal med kort Instruksjoner om hvordan du spiller kabal med kort
  - 阅 1

  Mens mange mennesker spille kabal på en datamaskin, det var opprinnelig et kortspill som spilles av en spiller og en kortstokk. Målet med spillet er å flytte alle kortene fra sin opprinnelige startposisjonen til fire hauger. Mens spillets regler er e