Amopage

Slik spiller du Mind Spill Kahootz

- Views 0
Advertisement

Målet med tanke spill "Kahootz" er for en gruppe spillere å finne ut av kommuniserende koden satt opp mellom deg og din partner som du "telepatisk" identifisere hemmelige stedene. Unbeknown til resten av gruppen, har du og partneren din hemmelighet ble enige om å ikke bare hva de hemmelige stedene er, men når navnet på objektene er riktig identifisert. Dette er et flott spill for barn i alderen åtte og tolv.

Du trenger

Gruppe på minst fem mennesker

Bruksanvisning

Kommunisere med partneren din på forhånd i hemmelighet at så snart en "trigger" oppstår vil du gjøre en "fake guess" og deretter gjette navnet på objektet du både tidligere avtalt. Velg opptil fem objekter i rommet, og identifisere en ordre for å avsløre dem i hver runde av spillet.

Forklar gruppen som gjennom krefter Kahootz, har du lært å lese din partner sinn, og din partner kan lese din.

Be partneren til å forlate rommet.

Fortell gruppen at når du og personen utenfor rommet er offisielt "i Kahootz", vil du være i stand til å telepatisk kommunisere til henne hva objektet er i rommet, og at de andre spillerne må gjette hvordan du to kommuniserer. Fortell gruppen hva objektet er.

Be partneren til å returnere, og fortelle gruppen til å tie enn å svare på spørsmål.

Begynn med å gjenta dette spørsmålet til en person etter den andre: "Er vi i Kahootz?" Publikum bør gjøre sitt beste for å holde seg taus etter å ha svart med et "Nei"

Se opp for "trigger", som er den uunngåelige person latter, nysing eller hosting. Utløseren er signalet for partneren din å gjette riktig etter en falsk gjetning.

Hint

Når den første runden er fullført, går du videre til andre runde. Når avtrekkeren har skjedd, har den falske spørsmålet inkluderer omtale av den personen som tjente som trigger. For eksempel, hvis Johnny lo, da den falske spørsmålet kan være "Er det Johnny sko?" Dette vil gi et hint for å hjelpe barna gjette hvordan å bryte koden din.

Være dramatisk når forklare krefter å være "i Kahootz." Tonen i spillet vil gjøre gruppearbeidet vanskeligere å avsløre din kommunikasjon kode.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-spiller-du-mind-spill-kahootz/ "

相关文章!
 • Slik spiller en indiansk fløyte Slik spiller en indiansk fløyte
  - 阅 4

  Denne gratis video-serien vil lære deg hvordan du kommer i gang med å spille inn indiansk fløyte med ekspert musikk treningstips i denne gratis online instrument instruksjon video-serien. oppsummering Series Det er antatt at indiansk fløyte ble oppda

 • Slik spiller en baryton Slik spiller en baryton
  - 阅 15

  Lær om historien til baryton trompet, deler og grunnleggende spilleteknikker, inkludert skalaer og jamming, i denne gratis baryton musikkutdanning videoserie fra våre profesjonelle baryton og trompetlærer. oppsummering Series Selv om baryton ligner p

 • Slik spiller Lacrosse Slik spiller Lacrosse
  - 阅 2

  oppsummering Series Oppføring 1-9 av 9 videoer Lacrosse Posisjoner Det er fire generelle lacrosse stillinger, inkludert midtbanespillere, angripere, forsvarere og i mål. Finn ut hvordan disse stillingene blir mer spesifikke med hjelp fra en lacrosse