Amopage

Slik spiller du Four Corners kort

- Views 2
Advertisement

Spillet av Four Corners Solitaire tar sitt navn fra formen på layout. Det er et morsomt kabal spill som har en ganske høy suksessrate. Bygg hver farge i stigende rekkefølge med ess som lavt kort i dette spillet. Følgende trinn viser deg hvordan du spiller Four Corner Solitaire.

Du trenger

Kortstokk med jokere fjernet

Bruksanvisning

Fjern alle fire ess fra dekk og legg dem med forsiden opp på de fire hjørnene av spilleområdet på et bord. Disse vil være din grunnlaget hauger.

Shuffle dekk og plassere fire tilfeldige kort med billedsiden opp på hjørnene av hver ess på bordet. Plasser resten av kortene i midten av bordet i en bunke med billedsiden ned.

Se etter toere (de "toere") fra blant forsiden opp kortene på bordet rundt ess. Hvis du finner noen, plassere dem på toppen av ess i samme farge for å bygge din foundation hauger, og deretter fortsette å lete etter "trær" og så videre.

Spille alle kortene som du kan på bordet, og når du ikke lenger kan bruke forsiden opp kortene fortsette å gjøre en avfallet hoper fra kortbunken i midten av bordet. Snu ett kort av gangen i skjemaet avfallet hoper.

Spill kortet du snu ved å plassere den i din foundation haug hvis du kan. Du kan også "parkere" kortet rundt ess i en av sine tomme fire hjørner, så lenge det er i samme farge. For eksempel, hvis du har en tom hjørne av spar ess og du tegner en 5 i spar fra dekk, kan du plassere den på hjørnet av spar ess til du trenger det.

Vinn spillet ved å få alle kortene i stigende rekkefølge i de riktige grunnlaget hauger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-spiller-du-four-corners-kort/ "

相关文章!
 • Slik spiller en gitar med korte fingre Slik spiller en gitar med korte fingre
  - 阅 1

  Samtidig som de har lange fingre gjør spille visse akkorder og gjør stort strekker enklere, er det fullt mulig å bli en dyktig gitarist med korte fingre ved å spille smartere. Se alltid etter måter å tilpasse riff og akkorder til din egen personlige

 • Slik spiller med baseball kort Slik spiller med baseball kort
  - 阅 0

  Baseball kort er ikke bare for handel. Faktisk er det noen forskjellige spill man kan spille med baseball kort som ikke involverer handel en ettertraktet kort for en annen. Ved hjelp av baseball kort å spille spill vil gi en mulighet til å få bruk ut

 • Slik spiller Scopa kort
  - 阅 2

  Scopa, et italiensk ord som betyr "broom" eller "feie" er en italiensk kortspill. Navnet Scopa gjenspeiler hensikten med spillet, som er å feie bordet rent for kort til å få så mange poeng som du kan. Du kan spille dette spillet med en