Amopage

Slik spiller Cranium på Balloon Lagoon

- Views 0
Advertisement

"Balloon Lagoon" er et spill utviklet av Hasbros kraniet Games som er ideell for alderen 4 og oppover. Det er et multiplayer brettspill som lærer tidsbegrensninger, staving, hånd-øye-koordinasjon og bildegjenkjenning. Hvis du har mistet dine instruksjoner, eller de er vanskelige å forstå som den er, kan du trenger ytterligere forklaring. For å begynne å spille Balloon Lagoon, bør du gå gjennom hvordan man spiller hver mini-spill i å samle alle ballongene og vinne.

Bruksanvisning

Sett opp spillbrettet ved å plassere alle brikkene til fargekoordinert flekker på brettet. Fest "merry-go-round" i midten av brettet.

Del ut en lilla brikke, også kalt en "mover stykke." Dette er dine bønder, og hver spiller bruker sin bonde til å flytte rundt på brettet.

Spinn "merry-go-round" for å starte din tur. Pilen på "merry-go-round" vil peke på en av brikkene (spill) du har plassert på bordet for å sette opp.

Har en annen spiller trykker du på toppen av "merry-go-round" for å starte tidtakeren.

Spill spillet merry-go-round pekte på og prøve å vinne før tiden løper ut for å samle ballonger. Ballongen bitene er samlet inn og lagret på din bonde til slutten av spillet, når de telles opp og den første spilleren til å fylle hans eller hennes bonde med ballonger er vinneren.

Play "Letter Lake" dersom merry-go-round peker til den. Sving til et ord i flip bok (følger med) og bruke fiskestang å samle alle bokstavene i ordet før tiden renner ut. Samle en ballong (punkt) for hver bokstav du samler som er en del av ordet.

Play "Snack Hut" dersom merry-go-round peker til den. Slipp terningene som er trykket med bilder av snacks på dem, på "snack hytta." Velg ett av snacks som vises på terningene som snack du prøver å samle. La noen terninger som lander på at matbit i "snack rack" og re-roll de andre. Hver gang en dør lander på din valgte snack, plasser den i stativet med de andre terningene i sitt slag. Samle en ballong for hver matbit av den valgte typen er samlet inn.

Play "Frog Pond" dersom merry-go-round peker til den. Vend så mange frosker i dammen som mulig innenfor fristen, og samle så mange ballonger på slutten av din tur.

Play "Tumble Tides" dersom merry-go-round peker til den. Velg et bilde fra flip bok, og trykk på de røde knappene på spinning brikker for å matche bildet ditt valgte. Samle en ballong for hvert riktig bilde brikke når tiden har løpt ut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-spiller-cranium-pa-balloon-lagoon/ "

相关文章!
 • Slik spiller Birthday Party Balloon Games Slik spiller Birthday Party Balloon Games
  - 阅 0

  Ballonger er en integrert del av de fleste barnebursdager. Ballonger festet til streamere, hengende fra taket eller vegger, eller fylt med helium og fungerer som en lys, spenstig dekorasjon rutinemessig legge til de muntre følelser knyttet til en bur

 • Slik spiller en indiansk fløyte Slik spiller en indiansk fløyte
  - 阅 4

  Denne gratis video-serien vil lære deg hvordan du kommer i gang med å spille inn indiansk fløyte med ekspert musikk treningstips i denne gratis online instrument instruksjon video-serien. oppsummering Series Det er antatt at indiansk fløyte ble oppda

 • Slik spiller en baryton Slik spiller en baryton
  - 阅 15

  Lær om historien til baryton trompet, deler og grunnleggende spilleteknikker, inkludert skalaer og jamming, i denne gratis baryton musikkutdanning videoserie fra våre profesjonelle baryton og trompetlærer. oppsummering Series Selv om baryton ligner p