Amopage

Slik spiller Clock Solitaire kort

- Views 2
Advertisement

Det er bokstavelig talt hundrevis av forskjellige typer kabal spill, men Clock Solitaire er en av de enkleste og har en rund format, som ansiktet til en klokke som barn finner særlig morsomt. Målet er å plassere alle kortene i sin korrekte tidsluke før du slår opp alle konger. Det krever ingen ferdigheter og vinne er helt bestemt av shuffle. Men det forhindrer ikke at timer med moro blir hadde spilt Clock Solitaire med en enkel kortstokk.

Du trenger

Standard kortstokk med 52 kort

Bruksanvisning

Shuffle en standard kortstokk (med jokere fjernet) grundig.

Deal alle kortene i en 13 hauger, med ansiktet ned. Tolv hauger bør danne en sirkel, som ansiktet til en klokke. Den 13 haug, "hånd", går i sentrum.

Ta det øverste kortet fra "hånd" og vise det. Målet å arrangere alle kortene i 13 hauger, med alle fire ess i klokken én posisjon, alle de "2s" på klokken to posisjon og så videre. Den klokken elleve er representert ved Jack og klokken tolv er representert ved Queen. The Kings hører hjemme i sentrum.

Plasser kortet du nettopp valgte fra hånden og plasser den med billedsiden opp på den tilsvarende plass på klokken ansiktet. For eksempel, hvis du knipset en seks, vil du plassere det med forsiden opp nederst posisjonen av sirkelen, der seks er på urskiven.

Plukk opp et kort fra bunken du nettopp la til, i dette tilfellet de seks. Plasser dette kortet i riktig posisjon, nok en gang velge din neste kortet fra bunken du nettopp har spilt på. Hvis du slår opp en konge, må den bli spilt på midten haug og du må velge din neste kortet fra den bunken. Spillet slutter når alle kortene er i riktig posisjon, noe som betyr at du vinner eller om alle fire konger er skrudd opp før spillet er ferdig, noe som betyr at du taper.

Varier spillet ved å la den fjerde kongen skal returneres med ansiktet ned til noen haug med kortene fortsatt er i spill, og et erstatningskort valgt. Dette er kun tillatt en gang og er noen ganger kalt "Watch Solitaire".

Hint

Dette er spillet er også kjent som Travelers, solur, skjulte kort og fire like. Bare navnet er forskjellig. Reglene blir den samme.

Hvis du slår opp et kort som allerede er i sin haug, flytte klokka en posisjon og vipp opp en annen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-spiller-clock-solitaire-kort/ "

相关文章!
 • Slik spiller med baseball kort Slik spiller med baseball kort
  - 阅 0

  Baseball kort er ikke bare for handel. Faktisk er det noen forskjellige spill man kan spille med baseball kort som ikke involverer handel en ettertraktet kort for en annen. Ved hjelp av baseball kort å spille spill vil gi en mulighet til å få bruk ut

 • Slik spiller Regular Solitaire Slik spiller Regular Solitaire
  - 阅 0

  Solitaire er et populært kortspill fordi, i motsetning til mange viden kjente kortspill, er det spilt med bare én person. Alle en spiller trenger er en kortstokk. Selvfølgelig er det mange som bare spilt kabal på sine datamaskiner og dataspill ut kor

 • Slik spiller nybegynnere Solitaire Slik spiller nybegynnere Solitaire
  - 阅 0

  Finne en partner for en rask kortspill kan være utfordrende. Klondike, en av de vanligste formene for kabal, er en måte å spille kort alene. Noen grunnleggende å huske på: Det er to røde dresser og to svarte; hjerter og diamanter er rødt, mens spader