Amopage

Slik sletter iPhone Ikoner

- Views 0
Advertisement

Slik sletter iPhone Ikoner


Har du noen gang lastet ned en applikasjon til iPhone og trodde det var alt du trenger, bare for å oppdage at det ikke var det du forventet i det hele tatt? Ikke bekymre deg - du er ikke fast med en unødvendig søknad og tilhørende ikonet sløse plass og minne på din iPhone. Slette et program, og symbolet fra din iPhone tar litt tid og kan gjøres med noen få berøringer på skjermen.

Slette iPhone-programmer

Trykk på "Home" -knappen på bunnen av iPhone for å vekke den fra hvilemodus, og låse den opp ved å skyve på pilen nederst på skjermen fra venstre til høyre for å slette programmer og deres ikoner.

Plasser fingeren på ikonet for enhver applikasjon og holde det på plass i noen sekunder, før alle programmer begynner å riste på skjermen. Eventuelle søknader som kan slettes, vises en "x" øverst i venstre hjørne.

Trykk på "x" øverst til venstre hjørne av ikonet for programmet du ønsker å slette. Du vil bli bedt om å bekrefte slettingen, og deretter å vurdere søknaden. (Vurdering av søknaden er ikke obligatorisk.)

Trykk på Hjem-knappen for å ta iPhone ut av slettemodus når du har fjernet alle uønskede programmer og deres relaterte ikoner.

Hint

Programmer som ble forhåndsinstallert på iPhone da den ble kjøpt kan ikke slettes. En "x" vises ikke på disse programmene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-sletter-iphone-ikoner/ "

相关文章!
 • Slik sletter iPhone Apps Off iTunes Slik sletter iPhone Apps Off iTunes
  - 阅 0

  IPhone, en multimedia mobiltelefon laget av Apple, kommer med forskjellige programmer installert, så kan du for eksempel bruke en kalender, surfe på internett, spille musikk eller utveksle e-post med mennesker. Når du trenger nye apps, laster du dem

 • Slik sletter iPhone Memory
  - 阅 0

  Apple iPhone kan lagre opptil 32 GB multimedia, programmer og mer, avhengig av modell. Det kan komme en tid når du ønsker å slette din iPhone minne, for eksempel hvis du har tenkt å selge den, eller hvis du ønsker å lindre tekniske feil. IPhone har i

 • Slik sletter iPhone Kontakter
  - 阅 0

  Ikke alle kontakter fortjener å leve på telefonen din for alltid. I din iPhone Kontakter app, derimot, er muligheten til å slette en kontakt litt vanskelig å finne - det bare vises når du endrer informasjonen om denne kontakten. slette kontakter Åpne