Amopage

Slik Skift ut sjokk og struts i en Chevy Camaro

- Views 0
Advertisement

Chevrolet Camaro er kjent for sin håndtering og rask akselerasjon. For å holde Camaro trygg og håndtering som ny, erstatte sjokk hver 60.000 miles, som er når de begynner å vise tegn til komprimering uten å slippe våren. Endre sjokk etter denne metoden er mest effektive for modellår 1999 til 2002.

Du trenger

Floor jack

bukker

Jerndekk

Skiftenøkkel

Ratchet sett

Permanent markeringstusj

Spring komprimering verktøyet

moment~~POS=TRUNC nøkkel~~POS=HEADCOMP

Bytt ut dempere foran i en Camaro

 • 1

Løft bilen ved hjelp av et gulv jack, og skyv bukker under rammen for å støtte den. Fjern forhjulene med et dekk jern.

2

Løsne og fjern den øvre sjokk monteringsbolter og muttere med en skiftenøkkel eller en skralle. Unbolt sjokket enheten fra stabilisatorstaget, og merk plasseringen av de øvre og nedre spiralfjærfester med en permanent markør.

3

Unbolt de nedre feste muttere og bolter fra støt, og koble den nedre kuleleddet stud fra styringsgruppen knoke. Ta ut de sjokk. Bruk en fjær komprimering verktøy for å fjerne fjærene fra støt.

4

Komprimere nye fjærer og installere dem på sjokk. Bolt sjokk til nedre kontroll arm, og trekk til boltene til 48 fot pounds. Bolt nedre kuleleddet tilbake til styringsgruppen knoke og koble den stabilisator bar.

5

Fest den øvre støt forsamlinger. Trekk til boltene til 37 fot-pounds og nøtter til 32 fot pounds. Sett hjulene tilbake på fronten av bilen.

Sett den bakre dempere i en Camaro

1

Prop opp bakakselen med bukker så det er stabilt og vil ikke kollapse uten fjæring tilkoblet. Ikke jekke opp bak på bilen, men bruker bukker for å støtte akselen. Fell ned baksetet av Camaro. Trekk ut panelet trim kvartal og brette teppet tilbake fra den.

2

Løsne og fjern den øvre sjokk mutter, holderen og isolator. Unbolt nedre isolator og holderen og fjern den nedre sjokk til bakakselen mutter. Med bukker propping akselen, bør det ikke gå. Hvis den gjør det, kan du kjøre en sjekk på alle de andre forsamlinger til bakhjulene, spesielt bremsene, for å sørge for at ingen er frakoblet.

3

Ta ut støtdemperen gjennom hullet i kvartalet panel.

4

Installer de nye sjokk med tregere sjokk-til-akselmutteren. Trekk den til 66 fot-pounds. Sett den nedre og øvre isolatorer og stopperne på de sjokk. Sett den øvre sjokk monteringsmutteren på forsamlingen, og dreiemoment det til 13 fot pounds.

5

Sett tilbake teppet og kvartal trim forsamlingen. Fjern bukker fra under akselen.

Hint

Hvis du bytter frontende sjokk på førersiden, åpne panseret og unbolt brake master sylinder før du berører noen av festeanordningene på sjokk. Sett den et sted solid hvor det ikke kan falle. Ikke koble bremseslanger. Husk å bolt det tilbake i når du er ferdig.

Følg instruksjonene nøye med våren komprimering verktøyet. Feil bruk kan forårsake fysisk skade på deg eller våren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-skift-ut-sjokk-og-struts-i-en-chevy-camaro/ "

相关文章!
 • Slik Skift ut sjokk og struts i en Chevy Corvette
  - 阅 0

  Corvette er Chevrolets muskel bil. Folk vet at det for rask akselerasjon og overlegne kjøreegenskaper ved høye hastigheter. Hold deg på toppen av vedlikehold for din bæresystem for å sikre at Corvette fortsetter å håndtere godt. Dette betyr å erstatt

 • Slik Skift ut sjokk og struts i en Chevy Cobalt
  - 阅 0

  Chevrolet er kjent for sine pålitelige biler, men rundt 60.000 miles med normal kjøring, er suspensjonen i en Cobalt vanligvis bæres nok til å rettferdiggjøre å erstatte sjokk og struts. Har din suspensjon fungere skikkelig er en viktig del av komfor

 • Slik Skift ut sjokk og struts i en Chevy Impala
  - 阅 0

  Chevrolet gjør bilene sine lett å reparere for hjemme mekaniker. Skifte struts på Chevrolet Impala modeller selv er mye billigere enn å ta det til et verksted. Det er noe de fleste alle kan gjøre med de riktige verktøyene. Denne prosessen fungerer fo