Amopage

Slik Skift ut sikringene i en VW Jetta

- Views 1
Advertisement

Volkswagen Jetta kommer i noen stiler som S, SE og SEL. I noen av disse en elektrisk sikring kan gå dårlig. Med noen få minutter av din tid og ingen verktøy, skifte ut en sikring på noen av disse modellene selv.

Du trenger

Ny sikring med samme rangering

Bruksanvisning

Slå av Volkswagen Jetta før du skifter en sikring. Finn sikringsboksen på venstre side av dashbordet mellom rattet og førersiden dør.

Åpne sikringsboksen for å avsløre sikringene der. Rådfør brukerhåndboken eller listen på innsiden av omslaget for å finne den sikringen du trenger å erstatte. For eksempel, i en 2000 Volkswagen Jetta bremselyset sikringen er i slissen 20.

Trekk ut sikringen ved å gripe den mellom tommel og pekefinger. Se på det sølvbånd på innsiden, noe som er brent hvis sikringen er dårlig.

Skift ut sikringen med en ny en som har samme rating. I forrige eksempel, bruker bremselyset sikringen en 10 amp sikring.

Skyv den nye sikringen inn til den klikker på plass. Lukk sikringsboksen og start Jetta. Prøv ut den nye sikringen for å sørge for at det fungerer riktig.

Hint

Det er en annen sikringsboksen i motorrommet, så hvis du ikke finner den sikringen du trenger inne i bilen titt under panseret.

Listen inne i sikringsskapet kan være vanskelig å forstå i en Jetta, så ta kontakt med brukerhåndboken eller forhandleren hvis du har problemer med å finne sikringen du trenger.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-skift-ut-sikringene-i-en-vw-jetta/ "

相关文章!
 • Slik Skift ut sikringene i en Chrysler Town & Country Slik Skift ut sikringene i en Chrysler Town & Country
  - 阅 2

  Sikringene i din 2012-gjennom-2015 Chrysler Town and Country er i fullstendig integrerte kraftmodulen. Den TIPM er i motorrommet, mellom batteriet og sjåføren-side fender. Fjern den svarte plastdekselet for å få tilgang til sikringene. Du kan ta tak

 • Slik Skift ut sikringene i en Lincoln Navigator
  - 阅 0

  Lincoln Navigator er en SUV som tilbyr noen luksus for de som liker å være sporty. Selv i et kjøretøy som Navigator, er det elektriske driftsstans. Når lys, stereo eller noe annet elektronisk slutter å virke i Lincoln Navigator, kan du erstatte sikri

 • Slik Skift ut sikringene i en Nissan Sentra
  - 阅 2

  Hvilken som helst bil, inkludert en Nissan sentra, kan blåse en sikring til enhver tid. Enten du eier en original 1962-modell eller en nyere en, er det den samme prosessen for å erstatte en og tar bare noen få minutter av din tid til å gjøre. Du tren