Amopage

Slik Seal en dusjbatteri er Trim til en glassfiber dusj Wall

- Views 0
Advertisement

Slik Seal en dusjbatteri er Trim til en glassfiber dusj Wall


Det siste trinnet når du installerer et dusjbatteri er en som folk ofte glemmer, men det er en viktig en. Når du har sikret håndtaket, må du forsegle trim til veggen dusj eller vann siver bak det og inn i innramming. Du ønsker ikke at det skal skje fordi råtten framing kan tvinge deg til å trekke dusjen ut etter bare noen få år å gjøre reparasjoner. Den beste caulk å bruke i en dusjnisje er ren silikon. Du kan bruke den klare variasjon eller en med en farge som matcher veggen.

Du trenger

silikon caulk

Verktøykniv

Spiker

fugepistol

Bruksanvisning

 • 1

Åpne et rør av klart eller farget silikon fugemasse ved å kutte dysen i en vinkel med et verktøy kniv for å lage en 1/4-tommers hull. Punktere indre forsegling av røret med en spiker og sette røret i en fugepistol.

2

Snu trim plate, og legg det på et flatt underlag. Deponere en kontinuerlig perle av caulk rundt utenfor kanten, deretter installere trim. Trykk den mot veggen dusj og fest den med hva skruer følger med kranen.

3

Spre en annen perle av caulk rundt ytterkanten av trim. Tegn spissen i en kontinuerlig bevegelse rundt trim mens du holder jevnt trykk på avtrekkeren. Fjern tipset så snart du kommer til slutten av perlen og trykke ned trykkavlastning knappen på pistolen for å stoppe strømmen av caulk.

4

Tool perlen ved å tegne fingeren rundt utsiden av trim i en kontinuerlig bevegelse. Denne handlingen ikke bare jevner caulk, men det presser det mot begge flater for å danne tetningen. Tørk av overflødig caulk av fingeren med en fuktig klut.

5

La caulk tørke over natten før du bruker dusjen.

Hint

Gni fingrene med white spirit etter at du er ferdig med å fjerne caulk som ikke kom av med fuktig klut.

Silikon caulk har en sterk eddik lukt som er bare ubehagelig for noen, men kan føre til luftveisproblemer i andre følsomme individer, så holde rommet godt ventilert. Lukten kommer fra eddiksyre, som også er til stede i eddik.

Hvis du erstatter trim som tidligere ble installert, rengjør alle gamle caulk av, eller den nye caulk blir ikke helt tett.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-seal-en-dusjbatteri-er-trim-til-en-glassfiber-dusj-wall/ "

相关文章!
 • Kan du Tile Over glassfiber dusj Stalls? Kan du Tile Over glassfiber dusj Stalls?
  - 阅 0

  Produsenter produserer glassfiber dusjer i en rekke farger og mønstre, egnet for et bredt spekter av baderomsinnredninger. Hvis du ønsker et annet utseende, kan du vurdere flislegging over eksisterende dusj. Før handlet på disse tankene, stoppe fordi

 • Slik Lim Trim til en Mirror Slik Lim Trim til en Mirror
  - 阅 0

  Trim er ofte limt til speil for å gi et mer ferdig utseende til et speil installasjon. Du kan ta med speilet mer i tråd med stilen på rommet ditt, matchende molding allerede er til stede. Liming trim er en rask prosjekt å fullføre, først og fremst in

 • Slik Seal et parkettgulv
  - 阅 0

  En ekte tregulv trenger noen form for sealer, eller tre kan lett bli skadet av støt, fuktighet, søl og generell foten trafikk. Før polyuretanlakk ble standard finish for gulv fagfolk, tilgjengelige alternativer inkludert voks, gjennomtrengende olje o