Amopage

Slik reparerer Tubbs Truger

- Views 17
Advertisement

Slik reparerer Tubbs Truger


Tubbs truger er pålitelige og spenstig, men når slitasje fanger opp med dem er det noen utprøvde metoder du kan bruke for å fikse eller pusse dem. Skoen selv eller bindingen kan noen ganger bli skadet, krever noen raske reparasjoner for å gjøre truger operativ igjen. Det er alltid en god idé å bære en spesiell truge reparasjonssett med deg når fotturer. Din kit bør inneholde et multiverktøy, maskinvare og andre materialer du kan bruke for å oppnå en rask løsning ut på stien.

Du trenger

Leatherman multiverktøy

slangeklemmer

telt innsatsen

Vanntett duct tape

nylon patch

Mugge utskjæringer

værbestandig lim

zip bånd

Små bolter, muttere og skiver

Webbing materielle eller ryggsekk stropper

Bruksanvisning

Fikse en ødelagt ramme på sett Tubbs truger med noen slangeklemmer og telt innsatsen. Plasser den første klemmen over bruddet i rammen røret. Skyv telt innsatsen mellom rammen og utsiden av ringen og trekk til for hånd. Hold innsatsen sentrert på pause i rammen. Legg til en annen slangeklemme i hver ende av staven. Bruk din multi-verktøy skrutrekker til stram alle klemmene. Hvis du fortsatt trenger mer stabilitet legge til flere klemmer.

Reparasjon rips, tårer, eller hull i stoff eller plast med duct tape, lim eller plast patching. For modeller som har en plast sko overflate, tørk alt smuss og fuktighet av det området du ønsker å tilberede. Flat deler av melk mugger kuttet fra sidene av en tom jug er ideelle for dette programmet. Hvis det er en sprekk, flenge, eller hull i plast du ønsker å dekke, bruke litt værbestandig lim på lappen og truger. Plasser lappen på toppen av skoen. Trykk hardt ned på lappen med en hånd mens du presser mot den nederste delen av skoen med den andre hånden. For stoff fikser bruke vanntett duct tape eller prøv lim og lapp metoden med nylon patcher.

Få nye festene for ødelagte stropp nagler med små skruer og muttere. Legg en skive til mutter side for ekstra stabilitet. En rask og enkel måte å oppnå dette fix er å bruke zip bånd for å erstatte stroppene som holder skoen området til rammen. Bruk multi verktøyets kniv til å skjære et nytt hull for den lille bolt for å passere gjennom hvis den nagle punkt på remmen revne. Stram mutteren over vaskemaskinen så mye som mulig med tang på multi-verktøyet.

Påfør webbing eller ryggsekk stropper for å fikse den delen av truger som festes til dine sko eller støvler. Man kan feste beltet til rammen eller andre deler av skoen med zip bånd. Skjær av tynne, justerbare stropper under polstret skulderområdet av en gammel ryggsekk som et alternativ. Knyt hver ende av hver stropp på hver side av rammen og bruke innstramming låsen til cinch den over tå av støvelen.

Hint

For den beste løsning, sende skoene tilbake til fabrikken om de fortsatt er under garanti. Sjekk Tubbs nettsiden for de riktige instruksjonene for dette alternativet, så lenge du ikke har noe imot å gjøre uten sko for en liten stund.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-tubbs-truger/ "

相关文章!
 • Slik reparerer en Panasonic videospiller Slik reparerer en Panasonic videospiller
  - 阅 2

  Defekte videospillere kan ødelegge dine VHS-kassetter. Videospillere er enkle plug-and-play-enheter som er svært forbrukervennlig. De er laget av flere produsenter og er vanligvis masseprodusert. Dette kan føre til at noen komponenter til feil og påv

 • Slik reparerer en iPod harddisk Slik reparerer en iPod harddisk
  - 阅 2

  Du hører en klikkelyd som kommer fra din iPod. Deretter ser du trist ansikt dukker opp på iPod-skjermen. Dette er tegn på at iPod-harddisken er i behov av hjelp og reparasjon. Lær hvordan du får din iPod i gang igjen på kort tid. Du trenger iPod USB

 • Slik reparerer en oppvaskmaskin Timer Slik reparerer en oppvaskmaskin Timer
  - 阅 0

  En oppvaskmaskin tidtaker som ikke fungerer kan kaste hele apparatet fordi det styrer mange av systemets drift og kommandoer. Timeren i seg selv er et komplekst system, og hvis feil, bør kontrolleres av en profesjonell reparatør. Du kan imidlertid gj