Amopage

Slik reparerer Toalett Håndtak Det Stick

- Views 3
Advertisement

Hvis et toalett har en flush håndtak som strekker seg ut til den ene side av tanken og håndtaket pinner, er det problem som vanligvis ikke håndtaket seg selv, men spylemekanismen at den opererer. Reparasjonen er sjelden en komplisert affære; det innebærer trolig rette flush spaken eller justerer kjedet. Toaletter med dual-flush spakene ikke har kjettinger eller stengenett; reparasjonen vanligvis innebærer ganske enkelt å løsne håndtaket. Hvis en dual-flush toalett har knapper på toppen av tanken og de stokk, må du løsne en mutter under tanken eller erstatte ventilen.

Slik reparerer Toalett Håndtak Det Stick

Du trenger

Fyll tube klipp

Tang

Tank-montert Levers

Trinn 1:

Åpne tanken og løsne mutteren som holder spaken til tanken. Vanligvis har mutteren reversere tråder og du slår den med klokken for å løsne den, sjekk tråden retning nøye før du bruker for mye kraft og muligens bryte mutteren. Løsne mutteren litt kan unstick spaken. Hvis ikke, gå videre til spylemekanismen.

Slik reparerer Toalett Håndtak Det Stick

Steg 2:

Trykk hendelen ned og se på driften av vektarmen - en lang metallstang som strekker seg fra håndtaket inne i tanken. Når armen kommer i kontakt med andre deler, bøyes for å eliminere kontakten. Hvis det er oppsiktsvekkende på fyllerøret - gummislangen mellom fylleventilen (flottørventilen) og overløpsrøret nær midten av tanken - skyve røret dypere inn i overløpsrøret for å få det ut av veien. Røret kan ha et klipp for å holde det; Hvis ikke, må du installere en på overløpsrøret.

Slik reparerer Toalett Håndtak Det Stick

Trinn 3:

Juster kjede - hvis spaken er fanger på det - ved hektet den fra hevarmen og trekke kroken av kjeden. Flytter kroken noen linker mot bunnventilen, trykk den tilbake på kjetting og krok kjedet tilbake på spaken. Kjeden skal ha bare ca 1/2 tommers av slakk når spaken er i sin hvile ( "opp") posisjon.

Slik reparerer Toalett Håndtak Det Stick

Trinn 4:

Løsne låsemutteren som holder aktuatoren kabelen til flush håndtaket, hvis du har en dual-flush toalett. Prøv håndtaket, og hvis det fungerer, la låsemutteren i denne stillingen. Hvis ikke, løsne mutteren til håndtaket går lett.

Slik reparerer Toalett Håndtak Det Stick

Toppmontert Knapper

Trinn 1:

Løft lokket fra tanken og snu den.

Slik reparerer Toalett Håndtak Det Stick

Steg 2:

Løsne mutrene som fester stengene som kommer i kontakt knappene på bunnventilen i tanken. Du må kanskje tang til å gjøre denne justeringen. Dette kan løse problemet.

Slik reparerer Toalett Håndtak Det Stick

Trinn 3:

Trykk på knappene på bunnventilen med fingeren. Hvis enten ett pinner, slå vannet på toalettet av, skylle tanken og fjern spyleventilen beholderen og erstatte det.

Slik reparerer Toalett Håndtak Det Stick

Hint

Noen ganger håndtaket kjepper i nedre posisjon fordi klaffen ikke klarer å falle. Dette skjer vanligvis fordi kjeden er for kort. Forlenge kjeden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/slik-reparerer-toalett-handtak-det-stick/ "

相关文章!
 • Slik reparerer Toalett Plunger Valve Skiver
  - 阅 0

  Når vannet i toalettet fortsetter å kjøre etter at tanken har etterfylt, kan den skyldige være en slitt skive i toalettet stempelet ventil. Mens reparere et toalett kan kreve prøving og feiling, bør du være i stand til å fullføre reparasjonen selv. L

 • Slik reparerer Moen kraner som Stick Slik reparerer Moen kraner som Stick
  - 阅 0

  En av de mest vanlige rørleggerarbeid problemer, særlig for folk med eldre boliger, er kraner som stikker. Moen er en av de eldste og mest anerkjente merkene på markedet, men alle kraner har deler som trenger grunnleggende vedlikehold over tid. Heldi

 • Slik reparerer toalett flush ventiler
  - 阅 0

  Du har blues fordi toalettet ikke rødme. Har ingen frykt, erstatte en flush ventil er lett nok for noen praktisk hus å oppnå, og ikke koste mye heller. Her er hvordan du kan erstatte det toalett flush ventil slik at du kan komme i gang igjen. Bruksan